Жаре премногу ме нервира, само се расправа со сите за да привлечи вимание ... А и зошто на реални шоуа од Македонија одат само ЛУДАЦИ ? Со исклучок на Тони Зен се разбира
Стварно каде е тоа што толку се шпекулираше за тепачка?? А инаку кога радован беше во емислијата повратак у цивилизацију рече дека ја нема александра видено после сурвивор никогаш,а според сликава еве она се видела со другите..?
Богами вечерашнава борба ќе биде валкана. Чудо досега немаа некоја борба во кал. Некако не можам да сфатам поентава на вечерешната борба. Ќе има многу голотија. Иако сметам дека пак ќе победат Матамбо. Ај ќе гледаме вечер.
Јас сум за да видам голо газе(женско се разбира) вечер у тепачкине .... И искрено се надевам дека Марко ќе помине одбачените и ќе дојде кај што треба .....додуше како политичар не му е многу дозволено да манипулира ...оти после кој ќе гласа за него Али се знае , секој поштењак се вика Марко .... LALALLALALALLL
Дали Јелена и Жаре не го оставија Марко да спие со нив, му рекоа да спие сам, да се снајде, или ми се чини? http://www.femina.mk/out/?id=12044f1de6 ... otiv-zarko Еве и Станија спомна нешто околу тоа на клипов, а вчера на најавата за без цензура, така разбрав, му рекоа не може да спие со нив. Ц,ц,ц,ц,ц. Што луѓе ќе беа бре...
^Да,као демек секој нов што ќе дошол на островот,првата ноќ преспивал таму,што немаше врска сакаа као демек нешто да го зезнат ...не им ја разбирам логиката,као цело време паметуваат а од друга страна со детски бакрачи се занимаваат. А баш скоро само Марко не гласаше за Јелена кога испадна,зошто не сакаше да испрати прво жена сама на друг остров. И не знам зашто другиве не си направат нов камп,Јелена и Жаре сами нека ги остават,па таман Јелена ќе може да си глуми газдарица на камп,или господарка,или во било кој др филм да е влезена . Гледам на клипов не и дава на Станија да ги мрде камењата пошто она таа ги ставила во нејзиниот камп. Ретко кој изазива ваква реакција кај мене,ама на неа како би и залепила еден шамар...уфф со сласт!
Како што на почетокот ми беше досадно кога победуваа само Борука, сега така ми е досадно за Матамбо. Ајде малце шаренило да има. Еднаш едните, друг пат другите.
Уф, борбата беше најшестока од сите досега. Ама Огнен, претерува. Два пати свесно ќе ги удавеше Ава и Мартина. Ај, сега најинтересното доаѓа
Леле што беше ова, се испотепаа.. Да не беше смешно, ќе беше трагично Дури и Мартина и Кристина се потскараа.. Боже, уште што ли има? Јаки коментари ќе паднат после рекламиве...
Во моментот кога Мартина се залета со спуштен горен дел од купачите и и ги соблече долниот дел на Кристина ми беше најмоќен И бев во стилот ТАКА Е МАРТИНА, САМО НАПРЕД ВРАТИ И СО ИСТА МЕРА. Кристина ептен ми стана одвртна...
Уфф и мене многу ме нервира неможам да го поднесам. Уште од почетокот се гледаше каков е ... А и Кристина почна многу да ме нервира
Борбава беше крајјј. Значи буквално како животни се бореа, толку агресивно и нечовечки се бореа и машки и женски Во Огњен потполно се разочарав како се однесуваше кон женскиве, разбирам дека е борба ама толку јако ги буткаше, немаше осет. На што све се спремни луѓево за еден мочан имунитет, сите се изнасоблекоа и раздрапаа..ццц И Кристина не беше нешо поарна она се испокара и со мартина за која викаше демек и е "најдобрата другарка", и му ги соблекуваше на Невен шорцевите . Не бранам никого, сите беа за нигде. Продукцијава намерно направија ваква игра при крај, за да ги покажат учеснициве у најлошо светло, и на што се спремни да направат за да го добијат имунитетот, и само за да ги кренат уште повеќе тензиите. П.С. Ме изнасмеа Невен кога кажа ова за некого може да биде хепи енд, за кого како (а Себастијан седнат над Невен)