Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Discussion in 'Серии и емисии' started by rossonerka, Oct 17, 2010.

1. Adi888

Adi888 Форумски идол

Кристина ми е многу одвратна, не можам да ја слушам како збора. |(
    Денешната борба беше ужасна, се изнасмеав ко се затуркаја Ава и Алекс, летнаја шамарчиња :rofl:
    Станува се понапнато и понапнато. :x
    Или Ава лета или Невен, друго чаре нема.

2. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се изнагледавме стриптиз, во еден момент си помислив има ли некој обелечнен? :D
    Катастрофа се! Огњен е најсамобендисаното суштество, што би одел и преку лешеви само за да влезе во обединувањето.
    Јелена ужасно ми изнервира кога Марко ја доби наградата, одма му се стрча за да се покриела госпожата, а кога дојде во островот на испаднати, неќеше да го прими. Сите се г**лижачи. И Станија не е поарна.
    Само Накова си ја лади и си ужива, не се замара, како на домор да си дошла. :D

jane33, BoaVista, Elennaa and 3 others like this.
  3. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Мартина и Невен пак се заедно и ќе гласаат против Ава/Милан

Влада и Милан против Невен/Ава

Ава против Невен/Милан

НЗС тука е АВА , мора да испадне тамо сите ја чекаат на одбачени островот да ја мавнат со чекичот по глава

4. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Ми се смачи веќе да ги гледам како победуваат Матамбо. Ај веќе Борука да победат еднаш, досадно е вака. Иначе од Огнен мислам дека нема попреварантско суштество во Срвајвров. Идиот ниеден! Па он бил спортист... бре, бре. Се покажа у најдобро светло. Животно едно гнасно. Многу се изнервирав што изгубија Борука, ама барем се изнасмеав асално. Хахаха.
    П.С. Извинете за погрдниве зборови што ги упатувам за Огнен, ама многу ме изнервира.

5. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Јас незнам Огнен зошто толку го нападнавте :^) ?
    И Мартина гризеше, и Невен им одврзуваше купаќи, и Влада се соблакаше....
    Луѓе сватете тоа е игра, они таму веќе се како во карантин 20 и кусур дена...така да многу многу не им се замарам,ако сакаат и нека се изедат меѓу себе.
    Кога Огнен нешто такво ќе направи на терен,тогаш може да се рече дека не е спортски,а овдека во Survivor се е дозволено-за жал :)

6. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Па и јас не видов којзнае што да направи Огнен. Океј, ја побутна Мартина ама тоа е ништо во споредба со агресивната игра и на другите. Оваа борба беше таква, сите се тегнеа и влечеа, соблекуваа, уште што ли не :D . Јас искрено сакав Борука да изгуби за да ја исфрлат Ава, или евентуално Мартина или Невен. Ама ќе видеме во четврток.

7. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Станија ја нападна Јелена: Имаш секс со деца од 18 години!

Не постои таков натпреварувач во Survivor со кој Станија Добројевиќ (27) не се расправала.
    Откако раскажувала дека Жаре Бербер се заљубил во Јелена, сега на ред дошла и Јелена Мачиќ (44). Имено Јелена и приговарала на Станија што се дружи со Миа Беговиќ.

"Ѓубре мало, и се вовлече во задникот.", збеснала Јелена, а Станија поради тоа и рекла дека има секс со деца.

"Ма марш бре кучко! Имаш секс со деца од 18 години! Ти најде да ми држиш предавања за морални стандарди. Гони се во три пи... материне.", викала Станија.

Шминкерката Јелена полудела кога слушнала што зборува старлетата и почнала да ја пцуе и да и се заканува дека ќе ја претепа.

"Е сега кучката ќе ти ја е.. мајката!", урлала Јелена и и' се нафрлила на Станија, но Жаре успеал да ја спречи на време.

вистина е ова? :^) :^)

Attached Files:

• jel.jpg
      jel.jpg
      File size:
      96.6 KB
      Views:
      157
    • sta.jpg
      sta.jpg
      File size:
      96.1 KB
      Views:
      157
  8. femina11

femina11 Популарен член

Богами Островот на исфрлените почнува да заличува на шпанска серија. Или на луѓево им е досадно па од досада се караат или е нешто друго во прашање.

9. TheaEsposito

Не верувам дека е вистина ова со Јелена. Како што и сами знаете, Станија се сака да преувеличува и се има испокарано со сите. Исто како што измисли дека Жаре е заљубен во јелена, така и ова. Така да, не обрнувајте многу внимание на вакви глупости.

10. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

И јас не верувам во вакви приказни. Може малку да се скарале ама до толку не верувам :^) . А јас никогаш не сум забележала Станија да напаѓа некој без врска.

11. girl-miri

girl-miri Форумски идол

леле јас синика не ја гледав епизодата али денес реприза кога ја гледам она војна :o :o леле ни правила ни ништо на мартина ја направија лом,, :!: срамота...се испотегна и испокина девојките..
    не личише на игра туку да војна... :o

12. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Вечер нема да можам да гледам

и би замолил некој да ги стави епизодите тука од јутуб

благодариме однапред

fallenangel likes this.
  13. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

14. TheaEsposito

Зборувавме за ова на предходната страна. Не се возбудувајте многу, сигурно не е вистина. Како и за се, Станија преувеличува.

15. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Станија и Миа се како психички заболени личности.
    Самобендисани, диви во вистинска смисла на зборот.

Само да се зборувало, измислувало, зборувало, карало.... Станија зборува демек на другите им е криво оти не останале до крај а она сама со своите постапки покажува дека на неа и е најмногу криво.
    А нормално е дека машкиве на островот со исфрлени се разочарани кога работеа и се бореа како животни и цврсти личности а пак беа исфрлени и нивните заслужени места ги заземаа Кристина, Ава, Огњен личности кои не заслужуваат со својата човечност т.е. НЕ човечност да останат до крај.

А и продуцентиве не за џабе го измислиле островот на исфрлените, знаат они каде ќе е журката :lol:

Сите исфрлени довагаат изнервирани, разочарани и овде дознаваат кој што зборувал и против кого.

The.Complicated likes this.
  16. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

искрено мене Станија,ама ич не ми се допаѓа, многу многу не ја ни слушам, зошто почна многу да ме нервира.

17. pafpaf

pafpaf Истакнат член

Во вечерашнава епизода
    Мартина ќе го најде имунитетот.Милан ќе победи во малата борба и ќе избере црн глас.

А во утрешната,караница помеѓу
    Александра и Станија.

"Stanija Dobrojevic
    40 minutes ago
    Veceras najava...sutra nevidjeni skandal u VIP Survivoru od svih Survivora do sada. Ne propustite! 21h i u ponoc "BEZ CENZURE" Prva TV."

18. Kitten

Kitten Форумски идол

Страшно ме иритира Станија со својата фиксирана насмевка. Во наредната епизода гледам дека покушава да и смести нешто на Александра, па жустро се расправаат.
    Алекс неможам да ја слушам. Ко навиена, ни точка ни запирка, плус со оној лигавион загребски-хрватски.... :puke:

Ако гледате сега на Сител, запазете на крај кога оди најавата за утре, на островот на исфрлените, додека некои се расправаат, Миа во позадина игра како удрена....ццц....не за џабе викаат дека таму е психијатрија :x

19. StefanS

StefanS Истакнат член

ауууу тепачката со Александра е утрееее :lol:

20. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Леле, како ја потапша Александра Станија по чело, се изнасмеав :D :D
    Утре ќе биде јако.

едит:
    Хахахаха и јас го забележав тоа, што и е побогу, стварно ко удрена,језиво дури :rofl: