Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вип Преживеан (Vip Survivor) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од rossonerka, 17 октомври 2010.

1. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.222
    Кристина ми е многу одвратна, не можам да ја слушам како збора. |(
    Денешната борба беше ужасна, се изнасмеав ко се затуркаја Ава и Алекс, летнаја шамарчиња :rofl:
    Станува се понапнато и понапнато. :x
    Или Ава лета или Невен, друго чаре нема.

2. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Се изнагледавме стриптиз, во еден момент си помислив има ли некој обелечнен? :D
    Катастрофа се! Огњен е најсамобендисаното суштество, што би одел и преку лешеви само за да влезе во обединувањето.
    Јелена ужасно ми изнервира кога Марко ја доби наградата, одма му се стрча за да се покриела госпожата, а кога дојде во островот на испаднати, неќеше да го прими. Сите се г**лижачи. И Станија не е поарна.
    Само Накова си ја лади и си ужива, не се замара, како на домор да си дошла. :D

На jane33, BoaVista, Elennaa и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Мартина и Невен пак се заедно и ќе гласаат против Ава/Милан

Влада и Милан против Невен/Ава

Ава против Невен/Милан

НЗС тука е АВА , мора да испадне тамо сите ја чекаат на одбачени островот да ја мавнат со чекичот по глава

На CharmedGirl, Rosewood и FortuneTeller.xD им се допаѓа ова.
  4. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Ми се смачи веќе да ги гледам како победуваат Матамбо. Ај веќе Борука да победат еднаш, досадно е вака. Иначе од Огнен мислам дека нема попреварантско суштество во Срвајвров. Идиот ниеден! Па он бил спортист... бре, бре. Се покажа у најдобро светло. Животно едно гнасно. Многу се изнервирав што изгубија Борука, ама барем се изнасмеав асално. Хахаха.
    П.С. Извинете за погрдниве зборови што ги упатувам за Огнен, ама многу ме изнервира.

На Elennaa, passion.for.fashion и jane33 им се допаѓа ова.
  5. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Јас незнам Огнен зошто толку го нападнавте :^) ?
    И Мартина гризеше, и Невен им одврзуваше купаќи, и Влада се соблакаше....
    Луѓе сватете тоа е игра, они таму веќе се како во карантин 20 и кусур дена...така да многу многу не им се замарам,ако сакаат и нека се изедат меѓу себе.
    Кога Огнен нешто такво ќе направи на терен,тогаш може да се рече дека не е спортски,а овдека во Survivor се е дозволено-за жал :)

6. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Па и јас не видов којзнае што да направи Огнен. Океј, ја побутна Мартина ама тоа е ништо во споредба со агресивната игра и на другите. Оваа борба беше таква, сите се тегнеа и влечеа, соблекуваа, уште што ли не :D . Јас искрено сакав Борука да изгуби за да ја исфрлат Ава, или евентуално Мартина или Невен. Ама ќе видеме во четврток.

7. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Станија ја нападна Јелена: Имаш секс со деца од 18 години!

Не постои таков натпреварувач во Survivor со кој Станија Добројевиќ (27) не се расправала.
    Откако раскажувала дека Жаре Бербер се заљубил во Јелена, сега на ред дошла и Јелена Мачиќ (44). Имено Јелена и приговарала на Станија што се дружи со Миа Беговиќ.

"Ѓубре мало, и се вовлече во задникот.", збеснала Јелена, а Станија поради тоа и рекла дека има секс со деца.

"Ма марш бре кучко! Имаш секс со деца од 18 години! Ти најде да ми држиш предавања за морални стандарди. Гони се во три пи... материне.", викала Станија.

Шминкерката Јелена полудела кога слушнала што зборува старлетата и почнала да ја пцуе и да и се заканува дека ќе ја претепа.

"Е сега кучката ќе ти ја е.. мајката!", урлала Јелена и и' се нафрлила на Станија, но Жаре успеал да ја спречи на време.

вистина е ова? :^) :^)

Прикачени фајлови:

• jel.jpg
      jel.jpg
      Големина на фајлот:
      96,6 KB
      Прегледи:
      157
    • sta.jpg
      sta.jpg
      Големина на фајлот:
      96,1 KB
      Прегледи:
      157
  8. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    227
    Богами Островот на исфрлените почнува да заличува на шпанска серија. Или на луѓево им е досадно па од досада се караат или е нешто друго во прашање.

9. TheaEsposito

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Не верувам дека е вистина ова со Јелена. Како што и сами знаете, Станија се сака да преувеличува и се има испокарано со сите. Исто како што измисли дека Жаре е заљубен во јелена, така и ова. Така да, не обрнувајте многу внимание на вакви глупости.

10. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    И јас не верувам во вакви приказни. Може малку да се скарале ама до толку не верувам :^) . А јас никогаш не сум забележала Станија да напаѓа некој без врска.

11. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    леле јас синика не ја гледав епизодата али денес реприза кога ја гледам она војна :o :o леле ни правила ни ништо на мартина ја направија лом,, :!: срамота...се испотегна и испокина девојките..
    не личише на игра туку да војна... :o

12. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Вечер нема да можам да гледам

и би замолил некој да ги стави епизодите тука од јутуб

благодариме однапред

На fallenangel му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
  14. TheaEsposito

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Зборувавме за ова на предходната страна. Не се возбудувајте многу, сигурно не е вистина. Како и за се, Станија преувеличува.

15. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Станија и Миа се како психички заболени личности.
    Самобендисани, диви во вистинска смисла на зборот.

Само да се зборувало, измислувало, зборувало, карало.... Станија зборува демек на другите им е криво оти не останале до крај а она сама со своите постапки покажува дека на неа и е најмногу криво.
    А нормално е дека машкиве на островот со исфрлени се разочарани кога работеа и се бореа како животни и цврсти личности а пак беа исфрлени и нивните заслужени места ги заземаа Кристина, Ава, Огњен личности кои не заслужуваат со својата човечност т.е. НЕ човечност да останат до крај.

А и продуцентиве не за џабе го измислиле островот на исфрлените, знаат они каде ќе е журката :lol:

Сите исфрлени довагаат изнервирани, разочарани и овде дознаваат кој што зборувал и против кого.

На The.Complicated му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    искрено мене Станија,ама ич не ми се допаѓа, многу многу не ја ни слушам, зошто почна многу да ме нервира.

17. pafpaf

pafpaf Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    109
    Во вечерашнава епизода
    Мартина ќе го најде имунитетот.Милан ќе победи во малата борба и ќе избере црн глас.

А во утрешната,караница помеѓу
    Александра и Станија.

"Stanija Dobrojevic
    40 minutes ago
    Veceras najava...sutra nevidjeni skandal u VIP Survivoru od svih Survivora do sada. Ne propustite! 21h i u ponoc "BEZ CENZURE" Prva TV."

18. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.195
    Страшно ме иритира Станија со својата фиксирана насмевка. Во наредната епизода гледам дека покушава да и смести нешто на Александра, па жустро се расправаат.
    Алекс неможам да ја слушам. Ко навиена, ни точка ни запирка, плус со оној лигавион загребски-хрватски.... :puke:

Ако гледате сега на Сител, запазете на крај кога оди најавата за утре, на островот на исфрлените, додека некои се расправаат, Миа во позадина игра како удрена....ццц....не за џабе викаат дека таму е психијатрија :x

На Miss-Angie92 и passion.for.fashion им се допаѓа ова.
  19. StefanS

StefanS Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    ауууу тепачката со Александра е утрееее :lol:

20. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.232
    Леле, како ја потапша Александра Станија по чело, се изнасмеав :D :D
    Утре ќе биде јако.

едит:
    Хахахаха и јас го забележав тоа, што и е побогу, стварно ко удрена,језиво дури :rofl: