Убаво кажа Мартина, на островон е права психијатрија. Утре ќе биде интересно кога ќе се скараат Станија и Александра, баш ми е мило што сеа сите ќе се свртат против Станија, дури и Радован што е мирно човече не може да ја поднесе Добро рече и Радован, кога камерите се уклучуваат станија одма се пали и прави шоу, се кара со сите, а кога ќе се угасат нигде ја нема, многу ми е одвратна
Ауу ја па заборавив дека и Александра е во Survivor ... Едвај чекам да видам што ќе се случи утре ..Инаку не знам шо и е на Станија последниве епизодии ..очајна е за внимание или што ?! не ми е јасно хД
Оваа Станија, била стварно пореметена личност. Не, не ја можам. Чим отвори уста, одма избувнува кавга, она е главна во сите тие кавги. Не поминала ниту една, без нејзино учество. Па треба да си стварно дебил, за да бидеш таква личност.. Со сила се смее. Spoiler Мислам.. Александра, која цело време ќути, и со ништо не се замара, нејзе да ја натераш да се кара со тебе, треба стварно да бидеш... (А тоа го успеа само она и Жаре). Мислев дека има свое ЈАС, ама нагло ми се смени мислењето.. лоу, лоу, лоу.. Претерува, стварно. Мартина, не јадела цел ден, она само нешто меле, па уште се кара, зошто не ја прашале дали е гладна. Ма немој молим, те. Ама јак му беше и коментарот на Радован.. Ако дојде Ава, он дефинитивно се сели на друг остров.
Во најавата за утре,Станија на Александра-мрш бре тамо балавице једна ! Ќе се испојадат меѓу себе таму на островот на отфрлените.Додека ги гледам мислам дека во секој момент некој ќе ја земе мачетата и ќе направи масакр. Кој знае што ќе се случи меѓу овие две утре.
Навистина Александра нигде ја немаше. Ама станија претера, не знам каде пишав ама воопшто не ми се допаѓаат луѓе со насмевка каква што имаат Станија и Миа. Не е ни чудо што Миа не може да ја поднесе дури и сопствената ќерка.
Со црниот глас во суштина му забрануваш на некој да гласа. На самиот племенски совет пред гласањето Милан ќе му го додели на некој и тој нема да има право да гласа.
зашто да ја најдеш ? гледај назат една страница ја постираа.или гледај сеа има на сител она по полноќ
Па дури и со Александра, што ни глас не и слушнавме, се испокара Станија. Боже која сељанка, очајна за внимание.
леле Жаре како ја емитираше Станија хахахаха будала жива А станија жално е дури веќе да ја навредам, ава ми е 1000000 пати подобра од неа иако е глупава!
Хахаха мислам дека ќе пукнев од смеење кога ја видов миа во изјавата како игра како лудачка некоја одпозади додека овие се караат. Права психијатрија. Иначе вечер ќе биде интересно. Ќе си гледаме тепачка.
http://www.youtube.com/watch?v=LGbtsV894Kc Јаоо шта је ово бре, која епизода е ова да видам како почнала расправијата ја има ли на нет