Станија не е нормална, се прави само за да е во центар на внимание, па дури и Александра успеа да ја изнервира, ама убаво ќе и покаже вечерва Александра на неа Ќе биде јако ... А и не ме чуди да беше измислено од нејзина страна дека Жаре и барал ... теШко неа
Вака нешто кажа Ава? "Мислим да јесам угрожена, и да нисам више, да јесам и да нисам, дачу све од себе", ама колку брзо го кажа, одвај протумачив што кажала. Леле, денеска ќе фаќаме сеири, сега јас видов дека ќе има тепачка, не го догледав вчера, заспав. Навивам за Алкесандра. Тивката Александра го пушти гласот,ако...видов сега колку е расипана Станија, неможам да ја поднесам. Хахаха, инаку одвај чекам да почне, да се посмеам малку.
вчера во најавата се смеев како нетачна тек вечер ќе биде весело, едвај чекам....браво за нив што слатко не смеат, кловнови
Јас сметам дека нема да има она тепање класично, затоа што ако бидат дискфалификувани двете тогаш нема да се дозволи да се гласа за нив.Башка колку што паметам Станија беше меѓу топ три. Што ќе биде со тие гласови? Мислам дека се ќе заврши со тоа кога Александра ја потчукна Станија како што кажаа во најавата. Инаку добро си кажа Станија за себе дека е најголема ѕвезда во трачарење,нешто во тој смисол. Само не знам што е позитвно од тоа, ко да беше пресреќна што има таква титула.
18:34 минута.. Жаре разговара на телефон.. WTF..?? http://www.youtube.com/watch?v=XI_b5KtF ... r_embedded
Епа незнаеме дали ќе бидат дисквалификувани, ама како што спомна Александра во едно интервју, изгледа ќе ги однесат на друг остров. Овај пост е пред да почне срвајвр, не е интересно, се се дозна од почеток. Станија пати за внимание, мисли е интересна, само колку е антипатична. Што и пречи толку на Станија што Александра е со Радован, или дека имала добри односи со Владимир и дека имала дечко во цивилизација, нека си гледа за неа, Александра е доволно паметна за да одлучува за неа. А, на Станија би и препорачала следниве денови да не се појавува да дава изјави, оти неможам да и ја гледам косата, и колку грозно ги акцентира зборовите.
Јас вчера го забележав ова и слатко се изнасмеав. Не знам се до едно се луди и влезени во некој тежок филм. Добро пишав погоре шпанска серија е овој остров.
Леле Станија ја издаде другарка и дека е кур.. биг деал спонзорусите се степаа но изгледасе исто ко да бркаат муви како и да е они се сеусте другарки заедно бркаат спонзори по балканов,одвратни се и двете и сите што се ко нив
Готово повлекувам се што сум рекла за Станија, идиотка една. Не знам, има ли некој што не е покварен. Само Владо, Никола, и Себастијан се добри, коректни, борбени и заслужува некој од нив да победи.
Многу ме нервира Станија,се замислува дека паметна,интелигентна,најубава...се нај Да навиваме за Александра да ја истепа Станија!
Па всушност и треба некој на Станија да ја зачука да и дојде малце паметот во глава и да се симне на земја.
Јас не мислам дека глумела, а можеи и грешам. Ќе видиме вечер. Можеби после смириле страсти и сфатиле дека се понашаат ко деца.