http://www.rtl.hr/survivor/vijesti/350655/aleksandra-i-stanija-se-potukle-pred-svima/ И сега ке ги избркаат и од овој остров или само нема да се гласа више за нив телефонски? А тие сликите као се журкаат они две заедно по дискотеки после сурвивор??
Што им е со позава скоро на секоја слика.. хахах, ја вака се сликав у седмо одд Сеа колку што глеам од сликиве се најдобри другарки, а претходно се испотепаа и искараа
Леле и јас имам една ваква слика со два прста, ама тоа од зафрканција . Ама овие, на секоја можна слика со два прста и напрчена уста, типична шмизл фејсбук фотка. Инаку што се чудите, ниедна не е поарна од другата, и двете плејбој зајачици.
а денес ке се степат станја и алехсандра?? мама кажуваше нешто али синојк не гледав па незнам дали беше или вечер ке е??;:.
хахахха ме изнасмеавте женски Инаку оваа Станија не се трпи, значи не се трпи не можам да ја гледам а пак кога ја даваат сама како збори ми се иде да сменам канал, поарно реклами да гледа човек
Овие двеве се отидени скроз.На фб страната на Станија самата го има ставено овој линк,каде што напишала Александра и ја за оскара ツ http://www.pulsonline.rs/survivor/sva-d ... ukle-video Аии Александра ме изненади,па она знаела да глуми.А ке речеш кое глупаво,наивно девојче...
Што му прави шминка на човек. Претходно пачаври, сега скоро па лепотици. Маја Лена е погрда со вакво шминкиште, со шпакла да вадиш. Мартина ми е најсимпатична и најприродна.
женскиве очи ке си извадат а машкиве ги гледај си се караа,лутеа и на крајот пак се дружат Женска работа.
На сличево, со мушкиве, ми се привиде, како Влада, да има цела дупка на стомакот. Уште си викам, кој му го пробушил. А за ова, и не ми се верува баш дека е вистина. Ама на многу страни, видов нешто за Маја и Огњен. http://www.pulsonline.rs/survivor/sva-d ... ka-ognjena
Оооо денес ќе биде смеење. Леле Миа, црна змијооооо. Како рипаше човече, не знам дали ви текнува на оние дворски шутеви кои служеле за засмејување во дворците, рипаше ко недоквакана, или ко некоја Индијанка кога ќе види оган Абе оваа Станија не е нормална, си го бара со боринче, што ја боли за Александра и Радован дали се љубеле или не. Овој Радован кога се караа вчера за храна, толку ми падна жал за детето, толку добродушно и смирено, за грев. Во право беше Мартина кога рече вчера дека стварно не заслужува да биде на островот на исфрлените. Овој Милан не е толку глуп, не за џабе си го зема црниот глас. Демек и вика на Мартина да пробал со црниот, цело време дуплиот го земале. Денес се `загрозени` Влада, Ава и Невен. Влада нема шанси пошто ако добро се сеќавам досега никој не ни го има напишано неговото име за исфлување. Невен и Ава остануваат. Ако се толку глупи да и допуштат уште една недела Ава да остане, епа стварно не се нормални.
Леле Жаре како ја имитира се згазив од смеење! Иначе како се оговараат меѓусебе, ле-ле! Секоја втора реченица: нонстоп они нешто трачају, трачају, трачачачачају... сите трачарите, кој пред камера зад грб на трачарениот, кој со друг уз муабет. Леле Јелена апла пикање на Марко аууууу Така Станија, кажи си што ти лежи на душа, тоа чекаме
Влада неможе да испадне, има имунитет дека е поглавар. Е сега, од Ава или Невен некој е, ама мислам дека Ава ќе лета, и онака не заслужува да биде уште во игра, а играчи како Марко и Радован испаднаа. А Александра убаво ќе и го тури на Станија (Седнија), зашто откога почна Срвајвер само со некој се кара, нее е дволична, столична е, себична свиња. Огнен многу ме нервира, и тој почна многу прљави игри да игра.
Тепајте се бе, тепајте се. Искубете се. Исшамарајте се. Покажете колку ниско може да падне едно женско. И нормално за што? За машко. Глупачи. Ајт бре, шоуво станува срање. Па и сликиве кога ги видов Напрчени усни, газови натртени, world peace \/. Оф боже. Колку години имате бре? Сељандури едни.