Oваа Aва си има некој психички проблем, како збори, абре цела узбуџена . A жаре ваков такков-ама убаво и прави на Cтанија. Oна нашла да и збори на Aлександра со кој се ебела бре. па и да се ебела што? барем не пати по внимание, и го прави тоа зад камери, а Cтанија освен да ги растресе силиконите и газот, за друго и не знам дали е вредна. Pетко ги гледам, ама кога и да ги видам се нешто на Cтанија и фали.Eпа иди си дома, кај што те тинтраат ебате
Не гледав убаво, се степаа овие. Не знам дали е изрежирано или пак едноставно се помириле после кавгата. Ама многу некако за ништо се скараа, се си мислам дека е некоја глума за рејтингот на шоуто. Инаку Станија ми стана одвратна, многу е превртлива. Ајде, се надевам дека Ава ќе испадне.
Каква глума бре, им се гледа по изразот на лицето дека се видно изнервирани, кој може да го одглуми тоа? А ништо чудно да се смириле по враќањето овде, зошто би било чудно? Таму (не)условите сите видно ги пореметиле, не размислуваат рационално. Назад во цивилизација, со задоволени физиолошки потреби и нормален разговор - се' се средува.
Не, кажувам оти не гледав убаво. Онака, само кога Александра ја удри за челото. А можеби си во право, можеби пак во цивилизацијата се помириле.
Невен! Не знам како можеа да го избркаат него, а оваа простава Ава да ја остават! Зарем Ава заслужи да влезе во обединувањето?? Ма дај, молим те...
Леее оваја Стеанија не е нормална, убаво и прави Жаре, а како ја емитираше А НАЈАК БЕШЕ КОГА И РАЧЕ ИДИ СУНЧАЈ ГИ СИЛИКОНИТЕ
Па нормално дека нема инсектов Ава да испадне... Оправдана причина се разбира, да има кој да им ги пере гаќите на сите таму кога ќе се обединат.Супер, следниот Срвајвер јас се пријавувам како дете домаќинче и загарантирано ми е финале.
Абе Ава не испаѓа оти Владо и Милан никако да гласат за неа, причината мислам дека е позната. Инаку многу сакав да испадне, ама и Невен ми е антипатичен така да океј ми е што испадна. Ама сепак повеќе сакав Ава, ама на шала, на смеа ќе догура таа до обединување .
Ава си ги предаде сите , потоа си отиде во обединетото семејство .... али сигурен сум дека кога ќе гласаат тамо нема да има веќе среќа Штета за Станија ....толку убаво девојче така да заврши на островот.... Марко ае го чекам да победи и да се врати , а останатите пуканки + bitch fight =
Bolje da nisam gledala ovu epizodu Survivora! Opet mi se vratili oni grozni osecaji u stomaku...uzas! — in Costa Rica. http://twitpic.com/9e3ufp
Станија да иде да се лечи,девојкава пати за внимание. А на Жаре толку му треба инспирација за заебанција ако и е... А за Невен, веќе и предходно пишав очекував дека он ќе излезе.
лееелее маја лена каква е... теткица права, а и машала убаво здебелена е. Во шоуто ми е каде каде поубава од тука на сликава
^ лелееее сега ја гледам сликава, и ај кажете дека се вредни да ги збориме??? Фала им убаво шоу што ни направија, 45мин. од компјутер не одвоија....ама видете ги,сите очи што си копаа сега се BFF и пијат кафицу у БЕОГРАДУуууу
Nевен испадна оти милан го доби црниот глас инаце не ке се знаеше. Nекако борука на поцеток бесе посилно и подобро, а сега лицемерие,се несто поинаку е.
Леле каква е Маја Лена на сликава, ко платична кукла. Господе. Мартина е многу слатка. Инаку, ај нека ми каже некој за долго најавеното тепање меѓу Станија и Александра, не го фатив од почеток.