Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Виртуелни ѕвезди на социјалните мрежи

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од manja666, 7 јануари 2017.

1. didi1982

didi1982 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    4.115
    Во врска со темава околу дотичната, ја следев едно време и одследив. Општ заклучок ми е, луѓето, влучувајќи ја и неа наместо да се бават со сопствениот живот и како да го унапредат, своjот јад и осудување го дефлектираат преку се што ќе им се најде на патот. Па сега...некоја ставала лук во вагина или не знам каде. Кој сака, што сака нека прави, негов живот, негови правила. Земете предвид дека има луѓе кои доаѓаат од различни социјални класи и слично, не дека не (би)посетиле гинеколог, и покрај тоа лекарите и медицината (да не се најде некој навреден со изјавава) не секогаш можат да најдат решенија и одговори за одредени прашања. И кога ќе најдат, не секое тело одговара на ист начин кон одредена терапија. Па луѓето се повеќе посегнуваат по алтернативни методи, секој си го бара спасот на свој начин, не знаете маката на што се ќе те натера. Старо добро правило, никогаш не вели никогаш, karma is a bitch.

На blackwave и realGirl им се допаѓа ова.
  2. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.106
    Допаѓања:
    163.641
    Друга фб фацка е Инес Ефремова, си пишува под нејзиното име и презиме.

Кога веќе ја спомна неа, не ја следам и не ми е многу позната, само ова ѝ го имам видено кај една моја другарка што го шерна и ме воодушеви искрено :)

Последна измена: 29 јуни 2017
    На Someday, WarriorAngel, Arthur и 7 други им се допаѓа ова.
  3. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.217
    Допаѓања:
    56.868
    Точно е ова што го напишала за образованието, ама искуствата ич не и’ се измислени. :D
    Да бе, ја карала учителката зашто употребила бои што не биле за тој час.:rofl: А учителката од градинка се жалела на мајка и’ за креативност. :rofl: А се гледа дека креативноста некако предалеку и’ отишла, ич не ја загушиле.
    Океј, поверував.

На Arthur, Cinderfakinrella, Feminka192 и 7 други им се допаѓа ова.
  4. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Кај Ина кога сме веќе, јас имам слушнато дека имала работено во Вип па ја избркале, затоа демек толку ги руга:^)Не навлегувам во релевантноста на ова, ама ништо чудно да е точно.

На Cinderfakinrella му/ѝ се допаѓа ова.
  5. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    1.287
    Да де- Вип/Оне/он.нет исто е. Имав мислење некое уште од коа се појави на твитер, сега веќе немам, зошто не можам да имам мислење за такво суштество.
    Премногу внимание имате посветено за неа, дајте стајте некој друг на пиедестал :lol:

6. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.195
    Ама и оваа Инес изгледа е малце поише исфрустрирана и огорчена |(

7. Anja98

Anja98 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    553
    Бреј што негативни коментари видов за Ina mnogufina. Јас си ја следам,мене многу ми се допаѓа нејзиниот хумор. Точно дека знае да претера,ама најчесто е во право. Мислем дека има ителегентен хумор и дека доста е информирана околу случувањата во светот. За тоа како изгледа,што работи итн. баш многу и не ме интересира,ако сакам да ја читам зошто да се замарам каква е? Инаку имам слушнато дека е докторка што ги побива теориите дека нема што да прави со животот. А може тоа е и гласина како и многу други. За другиве немам баш некој посебен коментар ни сум посебно воодушевена од некој ама Благодушка е дното.

На SexiLy, Someonespecial и galapce им се допаѓа ова.
  8. TashSefton

TashSefton Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2016
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    1.755
    Не ја следам Ина, ама знам понекогаш да и' го посетам профилот кога сум расположена за сеир. Неколку пати ја имам фатено со скроз "позајмени" финти и статусчиња, а и знае често да си придаде многу повеќе значење отколку што треба. Не мислам дека е натпросечно интелигентна, не е докторка и не е дебела :) а што се однесува до исмевањето за лукот во вагина, компирот во анус, лечењето јачмен на око со намигнување во правец на фецесот по извршување голема нужда, целосно е во право! И според мене, нема што да се води дискусија на оваа тема. Во 21ви век, со пристап до интернет и современа медицина,таквата неинформираност и затупеност се неоправдани!

На Someonespecial, theowndemon и kankus им се допаѓа ова.
  9. Someonespecial

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.106
    Допаѓања:
    163.641
    Е овој е за на дневен ред за хејтање и плукање, овој!!!
    Ендемски вид на неписмен примитивен сељак...
    Фуј! :x

На Elen4e_sonce, Avery, ludoto19 и 6 други им се допаѓа ова.
  10. simonka93

simonka93 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    3.253
    Допаѓања:
    72.709
    Слабо англискиот...Го следам, некогаш има добра поента, ама почесто не (facepalm)

На joy1, Cinderfakinrella и Someonespecial им се допаѓа ова.
  11. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.439
    Допаѓања:
    20.028
    @Someonespecial,
    не му е прв пат. Јас го одследив пред некое време, после неколку последователни шовинистички статуси. Гледам уште пати од „неебитис“, се прашувам само зошто :wasntme:

На ludoto19, Cinderfakinrella, honest girl и 7 други им се допаѓа ова.
  12. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.267
    Допаѓања:
    40.621

Он и Черноземски , тие се...На овој и му кажав два три реда, пред да го отследам пред 2 години. Потрагични од него се само очајничкине кои му лајкаат и му коментираат испод ваквите статуси...

Си се нашле...

На sweet-cherry, realGirl, theowndemon и 3 други им се допаѓа ова.
  13. Bankarkata

Bankarkata Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2017
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    1.638
    Не. Најочајни се тие што се пронаоѓаат у овие статуси што хи плукате тука зашто ни сами не си ја сакате реалноста. Хахааа

На Arthur и Vitaly им се допаѓа ова.
  14. Captain-Omni

Captain-Omni Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2013
    Пораки:
    662
    Допаѓања:
    5.231
    Како бе споредувате вакви неписмењаковци и Черноземски. Мислам, стварно се нервирам кога гледам како немате осет. Не мора да ги сакаш, ама не можеш да ги ставиш на иста топ листа Зуица Лазова и Кендрик Ламар да го ебам. :@

Не се иста категорија ни Ина и Инес што ги зборевте пред некоја страна, ни многу други кои ги споредувате само зашто сте ги прочитале некаде по социјални мрежи. Споредувате некој кој не знае да спелува DADY, со класичен истенчен црн хумор. Ако не ви се допаѓа црниот хумор, не значи дека типот е неписмен.

Али па и ја очекувам некој да седне и да сфати дека не е исто некој да ти изгледа глуп и стварно да е глуп. :sun:

На Cinderfakinrella и theowndemon им се допаѓа ова.
  15. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.668
    Допаѓања:
    167.979
    @Gosh
    Имам комшивка која ги споделува најшовинистичките ставови на батево. Туѓ срам ме изеде.
    Да не беше таа немаше да знам ни дека постои овој.
    @Bankarkata
    А што ако некои како мене кои не се пронашле, а сметаат дека горенаведениот статус е булшит? Па и да се пронајди некоја, нема зошто нејзините желби да бидат оспорувани, има и мажи и жени со поинакви желби од просечен човек, па зошто би било тоа срамота, м?
    И дали со тоа што ти го оправдуваш статусот кој е прикажан (таков впечаток добив), оправдуваш насилство врз жена кој ги преферира опишаните работи?
    Дали воопшто оправдуваш насилство?

:)

На CameliaMiller, Gosh, Someonespecial и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.439
    Допаѓања:
    20.028
    @Bankarkata, едно е да практикуваш садомазохизам во кревет, друго е дечко ти да те млати зошто си закаснила 5 минути. Толку ли е тешко да се направи разлика?

На Ex Luna Scientia, Cinderfakinrella, honest girl и 5 други им се допаѓа ова.
  17. Someonespecial

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.106
    Допаѓања:
    163.641
    За кои статуси тоа зборуваш конкретно? Се надевам не мислиш на сељачкиот статус напишан на тарзан инглиш што јас го ставив. Какво пронаоѓање, каква реалност бе девојко?
    Јас еве ни чоукери лично не носам, па ги сметам за неизживеани простаци тие што ги поврзуваат одма со вакви работи. Да не зборувам па колку е одвратно секакво ставање на насилство во некаква шега.
    Ако некоја по личен обостран интимен избор со партнерот преферира погруб секс, значи дека е лицемерна ако е против насилство врз жени? Али ај, она рамката "I say no to violence against women and girls" е излитен тренд, па со плукање на таков тренд да се напраам паметен и тоа на највулгарен начин – сељак логика.
    Еден реален и искрен, абе шо да ти кажам! (facepalm)

Иначе не го следам, знам дека го спомна некој овде, а на твитер една твитерџика имаше ставено скриншот од статусов.
    Од Черноземски не сум прочитала нешто конкретно вака иритантно и бљак, ама ни од него не сум нешто којзнае колку импресионирана од стилот на пишување.

Последна измена: 4 јули 2017
    На Ex Luna Scientia, Avery, Cinderfakinrella и 8 други им се допаѓа ова.
  18. Dimaja

Dimaja Активен член

Се зачлени на:
    11 мај 2017
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    32
    Паа изгледа и не се толку глупи ако ви го свртиле вниманието.. Пример Благодушка Марулова , толку ја викат ретардирана била вака така а зошто тогаш ја следите ? Мислам никој не е принуден .. Изгледа тој што го направил профилот и не е баш глуп .:)

19. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Дали тоа ИнаМногуфина објави нејзина слика во фустан од Драма студио?
    Претпоставувам дека е она, тетоважите и се катастрофа барем не се по мој вкус.
    А лицето скриено м?
    Кога е грда ќе го крие нормално.

На Cinderfakinrella му/ѝ се допаѓа ова.
  20. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.654
    Допаѓања:
    29.349
    Од вакви прости заостанати шовинисти ми се повраќа :x
    Па уште кога ќе видам женско да сподели вакви работи по статуси, срамота!!!
    (facepalm)(facepalm)(facepalm)

На honest girl, Nausicaa и Someonespecial им се допаѓа ова.