Мислам дека на Кајгана прочитав или некаде на друго место. Ич не ми текнува, ама мислам дека беше на Кајгана пошо тогаш и оној Бетмен го открија кој е и го банираа па пак се вратил со нов никнејм.
Треба и да не се објавуваат скриншотс од коментари на вистински лица во затворени групи, со цел исмејување, колку и да се дебилни. Гуес ват, Ина некако ова не го знае. Башка јас не барам идентитет... Анонимен лик на форум, анонимен лик на фб...
Не викам јас дека е добро тоа што Ина објавува на Фејсбук, но на Фејсбук сме сите со своја слика, со вистинското име и презиме и знаеме дека треба да сме свесни и да мислиме што објавуваме баш заради тоа. Откриен ни е идентитетот. На форум не е, па затоа не е ок да копаме и да бараме кој е кој ако тој (членот) самиот не си го открил идентитетот. Ако Ина и Бетмен се кажале јавно кои се, тогаш во ред, ама ако други ги провалеле за јавно да го објават тоа, не е за оправдување.
А како знаеш дека не го знам? Нема потреба да прашувам нешто што веќе го знам, нели? Едит: Педерски си го смени мислењето де Океј Битер, бркај си работа, нели има кој да ми суди.
Мислам и Бетмен повеќе го варам од овој исфрустриран створ најодвратна фаца на социјалните мрежи ми е убедливо