Јас ја викав на кафе да ја дознаам која е ме интересираше ама не бев нападен туку онака уз муабет ама као ај ќе се договориме нема проблем и ја испуштив од раце и после бидна популарна и не ме познава
Како толку да не процури информација а знам дека со миа костова и ред други као другарка искачаат на кафе?
катерина гроздановска од велес е инамногуфина и има 40+години имаше и слика нејзина, мн ја зезаа за носот и бил ко шпакла за бурек мада според сликата не изгледаше лошо Редовно го следам Божидар Божиновски т. н. Моџо Килингтон и стварно е мн интересен и смешен, но го гледав вечерва во Што не е јасно на Алфа, и се прашував дали е истиот Моџо што го читам низ социјалниве мрежи??
дали имаше трема, немаше никакив речник, можеби се срамеше одговараше со да или не или со импровизорни одговори
Јас имам слушнато муабет дека била дебела и затоа не сакала да ја знаат ваљда срам и било дека е со поголема килажа
Мене па другар ми ми кажа дека после секс со една дебојка станала и почнала да пишува од профилот на Ина. Му рекла дека неколку луѓе го водат профилот Можда една почнала ама сега се неколку?
Зарем постои? Јас мислев со режија си збори, јас да правев такво шоу дефинитивно немаше да ми текне да ставам некој што не е од редакција. А ако овој што го збориш е во редакција, ок ама не е некоја јавна фаца.
Се зезам, неколку пати се слушаше глас од слушалката кога беше камерата блиску до Лила и ми заличи како гласот на Латас и као моите убедени дека е он