Жал ми е што мислите дека сум грда. Ама тоа повеќе зборува за вас, него ли за мене. Инаку, тужба за препукување на фб паѓа на суд. Ама ако кога има глупи луѓе со големи егца и мали ташаци нека плаќаат по судови за глупости.
Тоа се вика фантастичен ПР. Пишува провокативни статуси, навредува, никој не знае ништо за неа, се е шпекулација, а така луѓето се повеќе се интересираат за неа.
Дај најдете некоја друга слика од неа. Досадно е веќе со истата од 2010-та година. Инаку ниту живее во Џевахир, ниту ќе живее. Си има тарифа за да те рекламира и тарифа за да не ти прави антиреклами
A патем, тоа што ќе и' речат на Ина дека е грда и очајна, зборува и за нив, сакале тие или нејќеле (апропо, исечокот од постот од онаа Пијанманов на претходните страници). Зошто таков револт кон било кого? Во последно време сите замерки и' се на место. Неодамна имаше споделено некое прашање од девојка/жена која прашала дали може како лек за кандида да искористи лукче врзано на конец, оти слушнала како тоа било многу ефикасен лек против кандида. (+++++) И како да останеш рамнодушен на вакви испади, во 21в кога за закажување преглед кај гинеколог не се потребни повеќе од 10 минути.
А многу та е битно како изгледа Ина. Сликава е прастара, на тема Ина, оп сликава. А никој не знае ниту една пикантерија, никој не знае ниту еден испад ниту посведочил за некој настан од тип "зини земјо - голтни ме". П.С. Ја се кладам дека зад Ина не стои една личност. Или се двајца, тројца, или објавите и се на schedule.
 Уште да беше на 3-4 месеци дискусијава за идентитетот на Ина на темава, Лоли... секоја втора/трета недела ќе да е на дневен ред @Lilit јас сум меѓу ретките што не ти го хејта ликот и делото, па и те следам... а не ме дружиш тука *шмрц*
*Ви мавта од Џевахир со аперол у рака* Тоа е тоа другари. Не знам кој дел ви се гледал ко исмевање, освен нешто во кое што некој си се пронаоѓа. Извинете ама тоа што има неотесани сељандури што пикаат лук во вагина јер срам на гинеколог... или такви што се лечат со бајачи... КАКО ДА СЕ СФАТИ ЕВЕ НЕ ЗНАМ!!! Како сем дека постојат идиоти. Поише ги боли тие шо си се пронаоѓаат, а другите гледаат хумор у тоа. А не отсуствува хуморот на своја сметка, но не е важно, боли бре што си се пронашол дека се понашаш ко од планина симнат. И да не ми те занима СРЦ...ич!
Лош потег, Мишела. #ПравдаЗаНеа Каде е ЛГБТ полицијата сега, а? Од толку дрндање за Ина и јас чекам да ја разоткриете (а не ја ни следам). Сите као, знаат која е, а никако да некој каже,покаже слика или што год.
Абе зошто, не ја кудам никаде, само донесов заклучок по моја блонд логика. *ги споив коцките, плеска со рачињата*