Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Виртуелни ѕвезди на социјалните мрежи

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од manja666, 7 јануари 2017.

1. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.125
    Она не беше тип. Она беше типка која стана типка ипол. :D

На theowndemon, Victorian, honest girl и 2 други им се допаѓа ова.
  2. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    39.755
    Да бе срц ептен се пронајдов во статусите, замисли јас сум таа што става лук во вагина јер срам од гинеколог, не ме позна? Замисли од планина сум симната еве признавам.
    Боже боже, свашта по народот. Абе и јас читам секакви статуси по фб и статии али не објавувам на ѕидот сите да видат. Имам осет за хумор златна, али жал ми е за тие луѓе што не знаат суштински работи во животот. Ги жалам, ама не им се исмевам. И што ако објавам нешто такво јас, ќе ме направи попаметна ли, ќе си легнам ли да спијам мирно вечер. Емпатична сум срц јас, не им се исмевам на луѓето симнати од планина кои немаат ни прво одделение завршено. Ваљда професијата тоа ми го налага. Замисли во болница сите што ќе дојдат да им се исмееме и постираме на фб? Што ќе постигнеме со тоа? Секакви луѓе постојат, тоа и овде го гледам, ама малце осет треба да се има.
    И нема потреба толку да се потресувате ако на некој не му се допаѓа ина. За сите јавни личности овде се коментира, па така и за неа и секако ќе има некој што ќе ја обожава а некој не, како јас на пр. Тоа не ме прави мене симната од планина.
    И нема потреба да ме цитирате и убедувате во спротивното.

Последна измена: 28 јуни 2017
    На MamacitaBuena и unlucky им се допаѓа ова.
  3. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.191
    Допаѓања:
    156.748
    ^ ме мрзи да те читам.
    А баш мењав лк, вчера си ја земав... се збунив сама себе.

На CameliaMiller, Cinderfakinrella и Someonespecial им се допаѓа ова.
  4. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Ами отворете темата за кандидијаза на форумот, и овде има девојки што си пикаат лук :wasntme:

На LollySky, Nausicaa, JuLleE и 3 други им се допаѓа ова.
  5. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.960
    Допаѓања:
    81.294
    Има таква тема одамна.
    Жалосно е тоа што луѓето пре би се лекувале дома на тепка со пикање компир за лекување хемороиди и лукови и ракии за лекување вагинални инфекции.
    Пребуквално некако сфатено она дека „лекот е пет пари“.
    Па ајде ќе се лечиме уринарна инфекција со вакви „лекарства“, а кога инфекцијата ќе отиде во понапредна фаза и ќе зафати бешика, бубрези, канали, после некој друг ни е крив...

Ете доказ дека уште постојат девојки и жени кои не посетиле гинеколог и тоа е навистина многу жално.

На CameliaMiller, LollySky и JuLleE им се допаѓа ова.
  6. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    За таа што ја има зборев, де :wasntme: лошо се изразив под шок од анестезија сум уште :drunk:

Инаку ни мене не ми смета Ина, кому му смета или се препознава или нема смисла за хумор :wasntme:

На CameliaMiller му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.960
    Допаѓања:
    81.294
    Е јас сум гладна, може и сум голтнала букви. :sweat:

8. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    39.755
    Па и јас тоа го викам дека е жално што постојат такви жени, али бев обвинета дека не сум имала хумор или дека сум се препознала во нејзините статуси. Уште повеќе е жално што некоја си печале лајкови, билда его и задоволува со неинформираноста на луѓето.

На unlucky му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.960
    Допаѓања:
    81.294
    Ама јас никаде не ги оправдувам ваквите кои своеволно одлучиле да се лечат со шопска салата.
    И после кога проблемот прогресира, тие се први кои плукаат по здравството, а сами си ја скршиле тиквата.

И да жално е, ама од аспект дека дотичната личност имала Интернет за да влезе на Фејсбук и да постави прашање дали да си стави компирче за да излечи хемороидче. Можела на пример Интернетот да го искористи за да прогугла телефонски броеви од лекари, во најмала рака искуства на пример.
    Не е во ред.

На CameliaMiller, theowndemon, *Amethyst* и 4 други им се допаѓа ова.
  10. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.106
    Допаѓања:
    163.641
    И овие што ја објавиле оваа вест се ептен за греота што Ина ги исмева :D (facepalm)

Capture.PNG

На mode-kristina, sweet-cherry, theowndemon и 5 други им се допаѓа ова.
  11. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    На Lella, theowndemon, Avery и 3 други им се допаѓа ова.
  12. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.689
    Допаѓања:
    134.910
    Дoбрo, тoлку ли е стрaшнo aкo некoјa пoмислилa декa мoжеби лук е лек зa кaндидa? Знaеме декa лукoт имa лекoвити свoјствa, пoзнaт е кaкo прирoден aнтибиoтик, секoј oд нaс се имa леченo сo некaкви прирoдни билки, чaеви, дoмaшни рецепти кoи делувaaт. И сегa oвa е шoкaнтнo?

На faye, unlucky, realGirl и 5 други им се допаѓа ова.
  13. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.960
    Допаѓања:
    81.294
    Се фативте за лукот ко слепи за стап.
    Имало бројни примери, да не ги редам. Ракија на влошка против кандида - извонреден изум.
    Еве уште еден - компир во анусот за да излечат хемороиди.
    Не знам баш дали не е глупост. Мене ми е полесно да се јавам на лекар отколку да сецкам салата и да се лечам.

На CameliaMiller и theowndemon им се допаѓа ова.
  14. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.689
    Допаѓања:
    134.910
    Бaш oд љубoпитствo oтвoрив нa нет и некoлку стaтии ми излегoa кaде се вели бaш истo, лук вo вaгинa.
    Ти ѕвoни си нa лекaр, aмa aкo некoј сaкa дa прoбa нештo aлтернaтивнo, пред дa се исмевaме нa нивниoт прoстoтилук мoже требa дa прoвериме дa не мoжеби ствaрнo кoмпирoт лечи хемoрoиди?

На faye, BlackNight, forumce и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    39.755
    Проверите во трудничките теми колку трудници излечиле хемороиди со рендан компир.

16. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.960
    Допаѓања:
    81.294
    Епа еве слободно нека го врзуваат лукот на конче и нека го пуштат да им се прошета внатре. Јас не би.
    Нека се излечи со лук, а потоа нека се натова повторно со јаглехидрати и кога кандидата ќе се врати, пак нека си се потсреди со лукче и сè така во круг.
    Мене не ми е во ред да експериментирам, посебно не со гениталии. Кому му е - нека си користи такви средства. Ама ракии на влошки (па чуди се после кога ќе ти се вцрви кожата) и лук на конец, не благодарам.

Од нејзините исечоци апла се гледа за какви луѓе станува збор, а вие се запнавте за тоа што ви одговара повеќе.
    Што е со постовите за лекување инфекции со млеко од доилки или оние бизарните „дај му да си цицне и он ма“...јас немам коментар за тие, а другите како сакаат нели.
    На крајот од денот, секој сам си одлучува за своето здравје и начините на кои ќе се лекува. Мене ми е бизарно да врзувам лук на конец и да го пикам, кога веќе некој измислил вагиналети, веќе реков.

@forumce, постот не беше за рендан компир, туку за парченца компир кои се редат ВО отворот. Има разлика и тоа се тие рекла-казала муабети кои се вртат таму и се осудувани.

Последна измена: 28 јуни 2017
    На CameliaMiller, TashSefton, *Amethyst* и 4 други им се допаѓа ова.
  17. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.689
    Допаѓања:
    134.910
    Е сегa јa шириш пoстoјaнo рaбoтaвa, уште дa спoмниш егзoрцизaм и тaмaн е. И не е кaжaнo никaде декa ти требa дa стaвaш лук вo вaгинa, рекoв декa еднoстaвнo е -пред исмејувaње дa се прoвери мaлку дa не излезе пoсле -the joke is on you.

На unlucky и BlackNight им се допаѓа ова.
  18. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.960
    Допаѓања:
    81.294
    Види, јас бев многу јасна и никаде не го оспорив дејството на лукот. Начинот на кој тоа мислење беше напишано, не ќе да беше во таа конотација со која ти го изложи сознанието и тоа е тоа ударното.
    Само реално, не ми е баш веројатно дека некоја која се грижи за сопственото интимно здравје би го практикувала „револуционерниот изум“. Кај лук, па и на конец, одлично.
    Затоа едноставно не ја осудувам што ги објавува и тоа е тоа.

На CameliaMiller, TashSefton, *Amethyst* и 3 други им се допаѓа ова.
  19. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.404
    Допаѓања:
    250.382
    Ова ракија на влошка е стар лек и препорачан од постари гинеколози. За чудо помагала. Јас не ставам вакви работи, ама жени во фамилија да и си решиле маки. Последици никакви.
    За со лукот се насмеав и јас, ама ако тргнеме од својствата на лукот, што знам.
    За хемороидите знам дека лекот е тежок да се најде. Па од мака луѓето ќе пробат се.
    Јас не би да се смеам и да хејтам по фб или твитер.
    Што мислете, низ другиве земји вакви "лекувања" нема?
    Па за 40 степени температура кај деца ти велат симнувај природно, а кај нас мајките за 38 со 5 тем ако прашат на фб, ги прават партал што не ги носат веднаш на дежурен и Ина си прави циркус.

На unlucky, didi1982, BlackNight и 6 други им се допаѓа ова.
  20. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Лук се јаде, и помага за кандида. И кога се јаде, не мора да се става во вагината. Плус има таблети со лук. Со конче бе :wasntme: Како да не е смешно тоа со кончето.
    Рендан компир за хемороиди сум слушнала, и ме ределе рендан компир и за изгореници, ама фишеци да си "аплицираш"... не им е страв да не ги изгубат лукот и компирот некаде?
    Потоа, да не ни почнувам за оние кои бараа некој да им капне мајчино млеко во окото, па бајачки, гатачки и што ли уште не.

На CameliaMiller, *Amethyst*, LollySky и 4 други им се допаѓа ова.