Комплекс ми е висинава. Би сакал да сум барем од 8 - 10см повисок, инаку висок сум 1,72, а тежок само 65кг. Постои операција за издолжување на лигаментите кои моментално се прават во Русија и САД, цената за САД е соленка малку, а би сакал да направам една.
Случајно на FLN загледадав емисија од болница во Русија за реконструктивна хирургија и емисијава беше за здрава права 22 гед девијка убавка русинка и ја скршиле едната нога па и ставаат протези едни околу ногата за да се издолжи за до 5 цм, после 9 месеци закрепнува во болницата па и ја кршат и другата за истава проедура да се напраи.болно!
Имa, имa. Прoцедурaтa е тaквa кaкo штo ти oбјaсни Неoдлучнa. Мaлку целaтa интервенцијa е брутaлнa и мнoгу ризичнa. Не би се нaфaтил нa oвa нaвистинa, a зa тие штo нaпрaвиле им честитaм нa хрaбрoстa.
Проблемче имам, или само мислам дека имам. На 15 ипол години тежам 46 кг, а висока сум метар и 62. Тоа е ок. Ама сакам чисто онака поради своето здравје да почнам со здрава исхрана. И тоа е ок. Проблем се нозете, имам претерано слаби нозе, абе ми се плаче кога ќе ги видам врсничките. На лекар ми рекоа дека со здрава храна можам само да ослабам, за кило плус нема шанси. И што сега? Ќе јадам брза храна?
хаххахахаааааа..море бре..сите со идеална тежина и висина па пак не биле задоволни..оооооф мори мајко...Пусти женски створе..јас сум 165 см и 90 кгр тешка..сакам да ослабнам 20 кила ама неможам....и вака дебела си се сакам
Јас сум во дебељуците 170см и 82кг,едно 14 кгр треба да ослабам ама пусто не се симнувале така лесно.
јоооои ги читам повекето тука свеее манекенки , срам ме фака да си кажам за мене , во војна сум со кг од кога сум се родила