164 висина, 50кг тежина. Повеќе не би чинело воопшто, а за помалку би прифатила 2кг максимум, повеќе, би почнала да изгледам неухрането
Visina 147. 37 ne sum sum zadovolna otkako rodiv mnogu oslabnav i kako prestanav da dojam nemam apetit i mnogu sum nervozna ve molam nekoj sovet
Девојко, под итно на лекар ! Направи основни тестирања, а до тогаш нема ,, немам апетит ,, ! Ќе јадеш и со сила ако треба. Што е ова, млада мајка 37 кила имаш. Деца треба да гледаш. Ајде, можеш ти.
Posle 2 godini i 2 meseci od poragaj mislam deka sum ok so tezina.....171 sm so 72 kilogrami...pred da ostanam trudna bev podebela
Знаачи незнам дали може да има лимит на слабеење ..ја сум 154цм..и кога си јадам се нормално имам 54 кг..сега имам 50кг аа ништо се едно исто јадам од масти само семки од тиква јадам 150 гр и некогаш јадам сурими инаку јадам само домати,краставици,лубеница и праски.. а вода пијаам незнам 4л до 4,5 незнаам зошто стагнирам ? фалаа однапред
180 cm со 67-68 kg, отсекогаш сум имал проблем со килажата, не сум баш задоволен моментално, уште 5-6 kg да покачам би било добро, ама ако не го сметам начинот на исхрана, тежок процес ќе биде тоа .