Abe jas razbrav dobro ili ne??? Devojce, I jas sum visoka 156 I imam 52 kila I voopsto ne mislam deka sum debela. Spored tebe Koja e idealna tezina 35 kula? ? Mislam, 52 kila debela li e toa???? OK so se alista I patiki sum se merila, sto znaci imam 50 kila i to ne znaci deka sum debela. Sto ti e malku niska, toa da, ama oblakam nesto malku povisoko I ete resen problem. 52 kili, toa ne e debela!!!
Сакам барем 40 кила да бидам.Братучетка ми е висока колку мене има 30кила и тоа е стапче.Мислам дека тие би биле идеални доколку можам да ги ослабам.
40кг не е ни малку идеална тежина за тие сантиметри. 47 до кај 50 кг. како што се движеш е супер. Не ти требат помалку од тоа.
За твојата висина ако си помалку од 45 ќе бидеш во ризичната неухранета група со бми индекс 18.5 и помалку А да не зборам колку лошо изгледа тоа..
Jas imam 24 god. 156 ete tolku uspeav da porasnam A imam 50 kili, ne mislam deka sum debela, naprotiv super sum si. Ama samo probb mi e stomakot sto mi ostanal otkako se porodiv, se nadevam ke go resam I toj problem. A 40 kila da imas spored mene e toa mn slaba.
Многу ме интересира како изгледа толку ниско и бремено.Искрено ја неможам да си се замислам незнам зашто, а иста висина сме
Haha jas ne se smetam za epten niska, mozebi maalku da ama epten ne. A....iiii ne sum bremena, se porodiv pred 3 god, ama ete stomak mi ostanal malce, a ne mozam da podnesam ic, bilo sto da oblecam, ne mozam toa mi rasipuvas se.