Јас лично не би можел да излегувам со девојка повисока од мене,не би се чувствувал пријатно воопшто на шо ќе личи тоа.
Во ред тоа да,ама и понизок да би бил не би сакал повисока девојка,би барал складна на мојата висина иилии пониска.
Јас сум 172, и на штикли плус те ти 182. Јас не би можела со некој понизок. Алал им на тие што можат.
Ова ми е ко анегдота. Висока сум 175, во Битола на времето. носев 12ка штикла... Значи: 187 на штикли. И стално велев: Само тројца мажи има повисоки од мене во градот. Еден е женет, другиот геј, третиот е брат ми
Луѓе како луѓе секогаш ќе зборат. Назад прочитав некаде дека зборувале како може девојката да оди со понизок дечко.. Кај мене па обратно зборуваат, како е мм со мене кога сум многу пониска од него.. Правете како вам ви одговара, а за тоа што зборуваат другите ич не се замарајте
Јас ум висока 180cm, и искрено многу си ја сакам висината , градбата ми е како манекенка од облека повеќето работи убаво ми прилегат, секогаш одам исправено , од обувки преферирам некои убави нежни балетанки и сандалки, ниски чевли, за свечености имам 2 пара штикли колку да не е без ич, бидејќи во мојот град повеќе од девојките се ниски и сите ме гледаат во нозите дали сум на штикли и се изненадени на мојата висина ..... една моја другарка е 155cm, и во диско не се ни забележува а ние високите сите не гледат затоа високи девојки сакајте си ја висината јас не би сакала да сум пониска ми годат 180cM!
Високи женски? Да, Да, Да, само многу се ретки тие што сакаат пониски мажи како примерот во коментарите тука.
Кога ќе прочиташ дека високи девојки се женски 170цм: И фактот што има мислења кои небаре се огласи за партнер...