Зависи од вкусот на машкото ... На пример ја имам 1,60 и супер ми е ... Си знам дека коа ке се гушнам со момче кое има најмалко 1,75 ќе се чувствувам сигурно , заштитено ... Шо фајде ако можам да му јадам бурек над главаа...
ЛЕ-ЛЕ ќе се фрлам од мост! :смајлиштосеудирапоглава: Прво темава е непотребна.Мислам дека треба да се заклучи. Ама јас не сум јас,ако немам некое жарче во мене што ме тера да одговорам. Како високите девојки ќе си најделе дечко? Ќе морало некој кошаркар,иначе ништо,цеел живот самички. Spoiler Не дека се жалам за по некој кошаркар Па сега бре,барем сега во ова доба високи машки колку сакаш,на секој чекор.Јас сум 175 и 80% од машките се повисоки од мене или колку мене. Дај ве молам.
Јас сум висока 1.80цм а дечкоми е 1.90... и многу сум срќна бидејќи можам да носам високи потпетици без да мислам кој е по висок ... Порано бев опседната , леле како ке си најдам дечко и ред други ствари , ама сеа кога го имам воопшто и не се замарам , сречна сум ... ве сакаааааааам *
Јас сум 1.60, ама сакам да сум повисока барем 5-10цм. За излегување често носам високи штикли, но сепак не е исто. Кога бев на систематски ми рекоа дека ќе пораснам уште најмалку 5цм.
Па добро, се си има предности и мани, и да си висок и да си низок. Еве на пример ако си висок ако се здебелиш не се познава толку, на концерти такви ствари поубаво ќе ти се гледа, се забележуваат високите повеќе, а и + имаш долга нога. А пак ако си ниска можеш било какви штикли да носиш, полесно наоѓаш гардероба, полесно ти е да си најдеш дечко (можеш и низок и висок, а високите само повисок од нив). Е сега убавината е релативна работа, можеш да бидеш висока ама даска за сурфање, ни гз ни ци*ки (имам една таква другарка ), а можеш и ниска па убаво тело, облини. Јас сум висока 173, а сум сега 8 одд, а за некоја година па топола, а повеќето од друагрките ми се или средна висина или ниски.Ама и гените си влечат, и мајка ми и татко ми се високи, и друга поширока фамилија, таква ни е сорта. Ама и да си висока и ниска треба да се сакаш себеси.
Ни премногу висока, ни премногу ниска. Ни да е висока да не може да облече штикли, ниту и да облече штикли, пак ке можат да ја згазат Значи, според мене 165-175 си е таман
Јас сум висока 175 ама имам комплекс од висината можеби е Тоа така бидејќи сум опкружена со пониски девојки. Ама навистина би сакала барем 5 см да сум пониска Ама сепак повисоките позгодно изгледаат
Некоја златна средина е идеално. Јас сум висока 166 и можеби ќе беше подобро да бев барем уште малку повисока. Ама вака можам да облечам штикли, а и дечко ми е доста висок па со 12ка го стигнувам
170 сум и до пред одредено време имав комлекс дека сум многу вискока Добро е што помина комлексот сега и штикли си носам ич гајле си немам