Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Високи или ниски девојки

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од princessofthedark, 26 јуни 2010.

?

Кои девојки се попривлечни?

1. Ниските

337 глас(а)
    35,3%
  2. Високите

617 глас(а)
    64,7%
  1. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Високи!
    Позгодни се :D

2. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    Привлечноста баш и не доаѓа од висината. Има и високи привлечни но и високи непривлечни девојки а и спротивно. За привлечноста не е битна само висината битна е и убавината, а некогаш и карактерот.

На starbucks му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    Висината дефинитивно не е одлучен фактор за тоа дали девојката е убава, привлечна... Вака искрено повеќе сакам високи девојки затоа што и самата сум висока. Ама има и ниски кои се преубави и обратно.

4. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.555
    Се додека се пропорционални, висината нема голем удел во згодноќата. На пример чудно ми изгледаат девојки со многу кратко торзо а долги нозе, и обратно.

На enca.69 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Anja.F

Anja.F Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    13
    мислам дека поатрактивни се повисоките девојки ( секако не претерано) , ама најбитно од се е да знаме да се носиме со нашиот изглед :)

6. Lola-M

Lola-M Популарен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2011
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    536
    Лично ми се допаѓаат високи и тенки девојки.Меѓутоа мислам дека се е до држењето на телото, оддот и пред се грациозноста.А самодовербата тука ја игра главната улога.
    Јас се бавам со физичка активност од своја 7-ма година- многу години на балет , па аеробик, па фитнес речиси 10 години...Висока сум само 152 cm., имам 41 килограм уште од својата 15-та година и не чувствувам никаков комплекс поради мојата висина, напротив, се чувствувам удобно во своето тело.Причината ја наогам во моето континуирано бавенје со физичка активност.Тоа ми дава самодоверба.И високи или ниски, верувајте како зрачите на околината зависи од вашата самодоверба :)

7. RiRii

RiRii Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2011
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    45
    Па не е се во висината и по втнатрешната убавина.Ама кој го гледа тоа?Инаку сепак би гласала за виоките девојки,и висока сум! 8) 8) 8) 8)

8. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Нема да гласам бидејќи сум видела прекрасни и високи и ниски девојки, и спротивно од ова. Не е клучен фактор.
    Јас сум 162 см висока, и да, сакам да сум уште 5 см повисока, ама толку било за мене и си се сакам таква :)

На Bieber-Fever му/ѝ се допаѓа ова.
  9. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Ова е работа до вкус. На висока девојка можеби поубаво изгледа визуелно, штикла ова она, но има и ниски девојки кои се убави.
    Сега високите девојки во глобала треба да бараат многу високи момци, додека пак ниските имаат предност, можат да бираат меѓу никите и високите момци. :lol:

10. Smileeee

Smileeee Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    75
    Па високите иако јас сум со средна височина добро ми е :D

11. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    655
    Високи ама и пополни така а не како стапче :!:

12. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    нормално високи девојки по секси се поелегантни
    а не дека мислам дека ниските не се секси и елегантни,ама сепак високите :)

13. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    Висината не влијае на сексипилноста и убавината. Но сепак поубаво градени се високите девојки, но не премногу високи. Ниските девојки ми изгледаат набиено и чудно иако висината не е мерило за убавината и сексипилноста.

14. ANGEL1

ANGEL1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2011
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    84
    И јас сум за високите девојки, мислам дека повеќе паѓаат во очи што се вели :) , а посебно ако се добро градени,, па се што ќе си облечат убаво им стои, ама јас сум женско па не е многу важно што мислам , да ги прашаме машките :D , ианку познавам машки кои обожаваат ниски девојчиња... се е до вкусот сепак : ;)

15. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.041
    Допаѓања:
    52.411
    Високи.
    На Нова Година, на штиклите ќе бидам точно 189cm. :D

16. Bieber-Fever

Bieber-Fever Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    3
    ДЕВОЈКИ ПОМАГАЈТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!
    ВИСОКА СУМ САМО МЕТРО И 50 И ТОА ЗА МЕНЕ Е МНОГУ НИСКО СЕ БЛИЖИ НОВА ГОДИНА И КАКО И СИТЕ БИ САКАЛА ДА ИЗГЛЕДАМ УБАВО
    ЗАТОА ВЕ МОЛАМ ЗА СОВЕТ..ИЗГЛЕДА ДЕКА ЌЕ НОСАМ ПАНТОЛОНЧИЊА СО ЧИЗМИЧКИ НО НЕ ЗНАМ ГОРЕ ШТО ДА НОСАМ ВЕ МОЛАМ ЗА ПОМОШ И ИДЕИ ИЛИ АКО МОЖЕТЕ НЕКОЈА СЛИКА СТАВЕТЕ ФАЛА ОДНАПРЕД
    И СЕКАКО СРЕЌНА НОВА ГОДИНА НА СИТЕ :D <3 :*

17. Justinna

Justinna Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2011
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    29
    Можеби сум грешка ама некако ниските девојчиња се по секси. Еве за пример ке ги земам Мерлин Монро, Ева Лонгорија... и некој ги имаше спомнато Кајли Миног и Шаќира. :)

Исто сметам дека високите девојки, барем поголем дел се слаби. А слаби девојки како анорексични воопшто не ми се ни привлечни, ни секси. И вервам дека најголем дел од машките ке се согласат со мене. :)

18. Justinna

Justinna Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2011
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    29

можиш да клајш некое блузе тесно со еден ракав, или широко ама со каиш. Можиш некое туниче или исто така широко блузе ама со гол грб :)

На Bieber-Fever му/ѝ се допаѓа ова.
  19. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.098
    епа негласав зашто детето што ја отворило темата немала у предвив дека има типови како мене што сакаат средни девојки :P
    тие за мене се толку моќни! - сочни! - тоа и го реков :P
    на мене ми е битно само да не е повисока од 175 зашо несакам да е повисока од мене оти сум 178 некаде и ете и 3цм за штикла доста и се :rofl: тој е лимитот за висина зашо на парови кај шо девојката е повисока јас им се смеаам па несакам и на мене да ми се смеат :devil:

20. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.645
    Допаѓања:
    9.181
    Според мене,висината не е пресудна .Знам дека звучи оптимистички,но таков е мојот став.И во Библијата е кажано дека Бог не гледа на човекот по растот негов,туку на срцето негово :) .Мене најважно ми е мислењето на Бог,така да си немам комплекси :D .
    Висока сум 1.66 и се сметам за златна средина.И никогаш не сум бирала дечко по висина,имав и високи дечковци,и пониски и воопшто не ми смета.Се тоа е прашање на личен вкус.
    Ама ,мора да споделам со вас кога бев 7 мо одделение нон стоп плачев да бидам висока,и играв одбојка,се тегнев како ненормална по кревети,беснеев ,си имав зацртано да бидам висока :lol:
    За мене висината воопшто не е пресудна,можеби се должи на тоа што имам огромно разбирање за и немам предрасуди :emo:

На Lolo5 и ANGEL1 им се допаѓа ова.