Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Високи или ниски девојки

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од princessofthedark, 26 јуни 2010.

?

Кои девојки се попривлечни?

1. Ниските

337 глас(а)
    35,3%
  2. Високите

617 глас(а)
    64,7%
  1. Cia-ra

Cia-ra Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    34
    И ја сум за високите повеќе, мислам дека се попретставителни и дека привлекуваат поголемо внимание, а уште ако и девојката е згодничка, уф уф уф. Секако уверена сум дека постојат и ниски убави девојчиња

2. O.l.i.v.a

O.l.i.v.a Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    122
    Висината не е критериум за убавина.
    Сум видела високи девојки со нозе ко солунски диреци што би рекла баба ми, подгрбавени, преслаби, а и ниски со витка става, и облини се на место. Во секој случај висината никогаш не ми била комплекс, тоа не е варијабла на која може да се влијае. Неможеш да се истегнеш или да пиеш нешто па да пораснеш. Таа си. А и не е се во физички изглед :) Замарај се само за тоа што можеш да го смениш, а другото прифати го ко дел од себе - и свиркај си :D

3. softqueen

softqueen Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    123
    Зависи , не е само висината критериум , затоа не можам да гласам на анкетата .

4. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Јас сум за складна, тоа е најбитно...
    А помеѓу складна висока и складна ниска, бирам складна, со средна висина :lol: 168-170 :lol:

На JuLleE му/ѝ се допаѓа ова.
  5. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Таман, ме погоди 8)

6. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Нема правило дека ако некоја девојка е висока е поубава,има и ниски девојки што се многу убави.
    Инаку,не се секирајте тоа што сте ниски,има штикли,а некој што е многу висок,тешко наоѓа погодна штикла.Така да,сега за се има решение. ;)

7. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Не ги вреднувам луѓето по висината.. :!:

На Glossy-girl и natural.beauty им се допаѓа ова.
  8. SaIvnjaann

SaIvnjaann Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    458
    Секој човек си е убав на свој начин и треба да биде задоволен од тоа што го има. Ама еве веќе кога зборуваме за високи или ниски девојки, мислам дека високите се повпечатливи.Кога се гледа како појава високите имаат повеќе предност, сите манекенки се високи....долга нога.... И да си висок и да си низок се си има свои предности. Но не треба барем за висината да се има комплекси...се има решение- ниските девојки можат да носат штикли и готово. :)

9. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    573
    Допаѓања:
    885
    И јас како тебе јас си се сметам за висока, 178, ама кога ќе застанам до дечко ми ко жалче сум, тој 198 или 199 :lol: .
    Сепак висината не е пресудна, девојка со добар став и стил може да се препознае од далеку без разлика дали е ниска или висока.
    Фала, пријатно.

10. monni.t

monni.t Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    207
    Всушност, вистинската убавина е во нашиот карактер, а не во физичкиот изглед, нели ?!
    Инаку, и ниските и високите девојки се подеднакво привлечни. Двете страни имаат свои предности и мани. :)

11. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Според мене, мислам дека машките повеќе сакаат високи девојки. Незнам така приметувам. Немам ништо против високите и ниските, како дала природата така ќе биде.
    Ако си многу висок, стап си.
    Ако си многу низок, кепек си.
    Сепак, се си има свои доблести и маани. Ако си многу висок, неможеш да носиш високи штикли. Ако си низок, што и да носиш па си понизок.
    Висока сум јас, често имам проблем со гардероба. Ако си најдам да ми бидат точни во половината, во нозете мора да ми се кратки. Ако ми се таман во нозете, нагоре ми се тесни. |(

12. ana.ubavkata

ana.ubavkata Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    59
    Исто...висока сум,и истите проблеми ги имам при наоѓање точна облека.А иначе да,немам ништо против високи или ниски :D

На Chocolate.me му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Cloee

Cloee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    35
    Миcлам дека не е до висината,туку до девојката,која висина најдобро и стои. :!:

14. M.a.r.i.l.y.n

M.a.r.i.l.y.n Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    722
    Висока сум и нели сеа би било добро да се "борам" за правата на високите луѓе :D .
    Ма од кај знам кој е попривлечен. Се е тоа ствар на вкус. Мене искрено ми се свиѓале и високи и ниски момци. Битен е карактерот и убавината а потоа висината!

15. theAristoCat

theAristoCat Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    442
    Допаѓања:
    384
    се е до вкусот.
    мене лично повеќе ми се допаѓаат високите девојки, некако поелегантни ми се :)
    а и машките обично повеќе сакаат повисоки отколку пониски.

16. peperutka87

peperutka87 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    536
    I dvete kategorii si imaat svoja ubavina,jas kako povisoka smetam deka e super da bides visoka:D,samo sto izborot na maski ti e malce reduciran gledas samo barem da se visoki kolku tebe ili povekje,barem jas ne sakam ponizok od mene... :)

17. mihaela55555

mihaela55555 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    216
    Допаѓања:
    121
    Сите сме си супер :)
    Но сепак-умерено високи (околу 165цм.)
    Затоа шти и јас сум една од нив ;)

18. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Се е ствар на вкус.Познавам 3/4 пара што моментално одма ми паѓаат на памет, дечкото да е 185, а девојката 160/165...

Според мене,мој вкус, попривлечни се девојките 170-175, ни над ни под.

19. crtanfilm

crtanfilm Нов член

Се зачлени на:
    28 април 2012
    Пораки:
    581
    Допаѓања:
    79
    Високииииии :) Ама од колку се смета за висока? :?:

20. Nastjaaa4

Nastjaaa4 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    81
    ...хм....абе не знам дали сте свесни дека актеркиве сто се по 159 изгледаат како бомбони и пак сите врати му се отворени!!!....не за џабе рекле...најскапите и најубавите парфеми доаѓаат во мало пакување....
    секој индивидуално....значи има убави и ниски и високи девојки....знам толку високи девојки кои изгледаат узасно и ниски девоки кои навистинааа изгледаат преубаво....тоа ти е индивидуална ствар што знам!