Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Високи или ниски девојки

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од princessofthedark, 26 јуни 2010.

?

Кои девојки се попривлечни?

1. Ниските

337 глас(а)
    35,3%
  2. Високите

617 глас(а)
    64,7%
  1. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    средно-високи

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  2. 2036

2036 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2012
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    75
    Мислам дека висината не игра голема улога. Има ниски и згодни девојки и обратно.
    Јас сум прилично висока. Имам 14 години (пред неколку дена наполнив) и висока сум околу 173 :)

На Lidd4e му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.391
    Допаѓања:
    1.116
    И високи и ниски се додека тежината им одговара на висината и се чувствуваат добро во своја кожа.
    Мене најмногу ми се допаѓаат девојки со околу 170 цм висина, значи средни. Инаку јас сум 165 цм висока. Сепак не мислам дека висината влијае на убавината, воопшто. Можеби кога си повисок си позабележан, ама убавината сепак е многу повеќе од тоа да имаш висина.

4. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    1.767
    Допаѓања:
    315
    Нема никаква врска дали сте високи или ниски затоа што висината не игра никаква улога.Јас наполнив 15 години а висока сум 178цм.

5. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    Ниски, џс лајк ми :D :D

На stefigirl му/ѝ се допаѓа ова.
  6. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.558
    Допаѓања:
    3.182
    Повеќе предност им давам на високите девојки, и тоа не мислам на 180, туку најмногу до 174-5 цм да имаат, после тоа ми е некако премногу. И долна граница не под 165.
    Имам ниски познанички многу, едвај до рамо ми се и воопшто и нив не им е лесно ради тоа, затоа штиклите ги носат, од комплекс, а не од што многу ги сакаат.
    Сепак, можеш да бидеш и убава и згодна, без разлика на висината, но предноста е за повисоките.
    Јас имам 170 и да речеме дека сум задоволна од мојата средна висина, оти не се сметам за висока, али 2-3 цм+ не би ми дошле лошо. :D

7. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Јас сум од прцлињата :D 160 сум, најниска сум си од моите другарки :D како помала имав комплекс поради тоа, сите беа повисоки од мене, имаше дури некои и што се шегуваа на моја сметка, но научив да си ја сакам висината 8) дечко ми исто така не е многу висок, глава - глава ипол повисок од мене но никогаш не правел шеги на моја сметка, он ме научи да си ја сакам висината :D сега искрено супер ми е, воопшто не се секирам дали некој мисли дека сум малечка :D па отровот во мали шишенца се чува :P :P

8. vale.96

vale.96 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    11
    јас за еден месец ќе правам 16 години а висока сум 150 :// јбг.

9. dunika

dunika Форумски идол

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    3.777
    Допаѓања:
    93.902
    па средина вероватно-јас сум 175цм таман сум си,само на штикли сум како топола не ми се свига моментот кога треба да се поднаведнам кога разговарам се некого :)

10. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    Висината можеби не игра голема улога барем кога јас бирам девојки.....јас сум момче кое ги цени девојките а воглавно сите луѓе според карактерот бидејќи како викаат убавината привлекува ама каректерот задржува, но сепак да не биди претерано онака ниска сепак :P 184 цм сум висок и секогаш кога ќе излегувам со другарите пошто сите се пониски од мене паѓа бајџи шала на моја сметка за висината пред девојки :$ :D

11. supergirl22

supergirl22 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 октомври 2011
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    11
    Висока сум и си се сакам ваква :)

12. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Абе може не сум нешто висока ама имам големи цицки! :!:

На Lolo5, sweet25, Elena-97 и 2 други им се допаѓа ова.
  13. Angelinkka

Angelinkka Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    361
    Висока сум, си ја сакам висината 176 не е многу со оглед на тоа што неолку од моите пријателки се над мене (а од секогаш јас бев на врвот, тоа ми пречи малку), но сите ми велат дека сум луда што сакам да сум повисока! :lol: Но таква сум, кумата ми е многу висока, секогаш велев сакамд асум висока како Кумата а таа секогаш ми велеше, не зборувај така ќе неможеш дечко да си најдеш, но мене ништо нема да ме спречи да ја сакам височината! :D

14. lovelife

lovelife Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.722
    Средни девојки :D

15. Ella.313

Ella.313 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2012
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    149
    Заборавив да одговорам-тие девојки со поголема грамажа(на мозок,да појаснам),а вака може да ја возвишуваш или да ја спушташ ниско-има за сечиј вкус,а цм се навистина небитни,само да не е претерано ниско или високо.
    За да нема комплекси меѓу паровите,секој според своја висина нека си бара и чао пријатно.

16. awayfromyou

awayfromyou Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2012
    Пораки:
    423
    Допаѓања:
    299
    Па не е све у висина. Како и да е јас сум висока девојка, 173 сум имам 16 години .. И среќна сум поради тоа :) И ниските и високите девојки си имаат свои предности но сепак според мене по високите девојки се посекси . :)

17. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.559
    Мислам дека не може да се прави поделба помеѓу високи и ниски девојки која е повеќе привлечна девојката, бидејќи што ако некоја девојка е висока ама е тешка глупача и е грда, отколку некоја ниска девојка која е паметна и убава... Не е се до висината повеќе е што би се рекло до внатрешната убавина,а не до надворешната. :)

18. potterholic

potterholic Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2012
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    419
    Имам 13 години и сум 1.75 cm. Сметам дека е многу за мои години, најискрено. Ама гени, што можам јас да направам? Би сакала да сум пониска. Јас не дискриминирам никоја девојка. Што има врска дали е висока или ниска? И двете можат да се убави, да имат облини, убави црти на лицето и сл. И сега не го мешајте паметот и интелигенцијата со височината :!:

На hrcace му/ѝ се допаѓа ова.
  19. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Мислам дека треба да си срекна со твојата висина :)

20. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    Мислам дека тоа не е изразен комплекс кај девојките колку што е кај мажите.Низок маж веројатно има и ниска самодоверба.
    Мене не ми се привлечни екстремно високите девојки.Зборувам за ние 180 +.Без навреда ама мене поженствено ми делува да се стопам по прегратката на посилниот пол.Посимпатично ми е.А од друга страна жена пониска од 150 ми делува како дете.
    Инаку сум висока 173 и задоволна сум.Ама претпочитам мажот да ми е барем малку повисок од мене.Оти чудно се осеќам во друштво на мали луѓе, не дека сакам да сум јас малата ама дури непријатно ми е кога ќе видам француски пар.Си има и некоја врска со тоа што сум вљубена во високи потпетици.Сакам да си носам 12 ки и мажот да ми е ако не друго барем рамен на мене.
    Значи јас сум за умерено, не џинови не патуљасти.