Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Високи или ниски девојки

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од princessofthedark, 26 јуни 2010.

?

Кои девојки се попривлечни?

1. Ниските

337 глас(а)
    35,3%
  2. Високите

617 глас(а)
    64,7%
  1. Dannyella

Dannyella Истакнат член

Се зачлени на:
    18 декември 2010
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    17
    Не сум висока ... па штоо ... убавоо ми е ... барем можам да си го фатам и најнискиот фраер у градот и пак да ми е супер ... Инаку неам нишо против високите ... прекрасни девојки се , понекогаш сакам да сум како нив , али само понекогаш =))

2. Lemonade

Lemonade Истакнат член

Се зачлени на:
    31 август 2012
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    222
    Средни :rofl: Шала на страна, умерено е најдобро. Јас сум 1.62 и не верувам дека ќе растам уште :D Иако би сакала уште некој цм ама што е тука е. Инаку, многу ми се примитивни или како да ги наречам мислењата како демек висока/ниска сум, мене во фотелја ме собира, мене во тросед не ме собира, мене бла бла бла.. Лечење комплекси! Многу била ниска, многу била висока, ајде бе! |( Секој треба да се гордее со себе. Крај краева ако не можам да сврзам 2 реченици муабет со некого, ми е гајле ако бил висок или низок.

3. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Уф многу сакам да бидам висока многу

4. SlAtKi4ka.SlAtKi4ka

SlAtKi4ka.SlAtKi4ka Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2011
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    313
    јас сум 170 :D и си ја сакам висината бе,но немам ништо против ниските девојки

5. blaa

blaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    410
    Допаѓања:
    378
    Средни :D . Јас сум 1.69. Баш прееска се мерев. :rofl:
    Ама добро, 13 години имам, ваљда ќе растам уште. :?:

6. MissDior

MissDior Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2011
    Пораки:
    1.204
    Допаѓања:
    10.111
    Високите девојки се секогаш повпечатливи без разлика дали се убави или не. Како појава повеќе привлекуваат внимание.

7. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Кога не сум убава барем да бев повисока :lol: изгледаат посилно повисоките затоа сакам. А за привлечност не ми е мене зошто нема врска висината со убавината џабе е висока ако е грда. А и многу висока па не чини исто и како многу ниска :|

8. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Не сакам премногу високи, признавам висока девојка до 174-175 цм. Ниски не сакам под 165. Јас сум 168 и ми е супер оваа висина. :)

9. lana8

lana8 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    180
    Јас сум висока (ниска) 165 и се осеќам супер. Си носам потпетици високи се чувствувам убаво во својата кожа и секси нормално и воопшто немам комплекси, иако до мене секогаш имам најдобра другарка што е 182 :) па сеа вие видете. Ок би ми дошле + 5 6 сантими но што е тоа е :)

10. AmericanWoman

AmericanWoman Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    559
    Високи девојки. Незнам зошто но попривлечно изгледаат, облеката подобро им стои, па уште на штикла нога се издолжува брате до небо и назад. Немам ништо против ниските девојки, но ете, измеѓу ниска и висока би избрала висока. Сега и тоа да има мера, некаде до кај 175-6-7-8 е таман според мене, овие над 180 имаат обично и широка градба па некако неженствено изгледаат. Плус ај да те видам на 180 облечи 12 штикла. Маж во земјава наша нема шанси да најдеш.

11. Winterborn77

Winterborn77 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    195
    Јас сум 163 см... тоа се смета за средна или ниска?? :o

12. LadyH

LadyH Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    85
    прочитав пред некој пост, високите девојки оставале поголем впечаток! јас не мислам така. со добар поглед, насмевка или едноставно манири и стил, со барем едно од овие се остава добар впечаток кога сме веќе кај него. нема врска дали си 162 или 175, јас сум 1.70, сакам барем уште 2-3 цм, ама со оглед на тоа што сум љубител на 12ка ќе биде стварно високо, сепак како и да се сакам што сум висока. И не ја сметам висината/низината како нешто што би требало да создава комплекс или да те идигнува пред другите, со оглед на моето 1,62 опкружење :) :)

13. MerlinMonro8

MerlinMonro8 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    209
    Сепак се е до вкус.Најчесто на женските им се допаѓаат повеќе високите момчиња/мажи,додека пак за машките не ми е јасно дали сакаат повеќе високи или ниски јас имам 171 цм. и сум во еден период кога всушност сите мои врсници навистина се развиваат.Одеднаш изникнав(хахахахха) во петто и од тогаш сите ги шишам и се повеќе и повеќе растам ;) :lol: 8) Иако мислам дека машкиов род,повеќе ниските ги сака,најверојатно конкурецнија во висина да не им е девојката :lol: :lol: Иако јас повеќе сакам да видам повисоки девојчиња отколку пониски.....ама сепак се е тоа вкус,а нели викаат дека за вкус никого не треба да се убедува и многу многу да се дискутира ;)

14. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    Мислам дека и високите и ниските девојки се привлечни ако атрибутите им се соодветно распоредени во смисла да не е многу висока а да нема гради или да е ниска, а гради 1 тон и сл. :D До сега судбината ми е таква да се дружам и служам со цурички високи претежно 160-170 цм, а јас од друга страна расен и крупен тип 183-4 цм. :lol: Не се жалам се' додека се секси. :lol: Не за џабе е кажано: ситни ама динамитни. ;) Вистина е. :D

На Lolo5, sweet.star, XstrongerX и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Miss.Baller

Miss.Baller Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2012
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    56
  16. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Јас пак мислам дека не е се до висината. :!: :rofl: :rofl:

17. femina0

femina0 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2012
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    59
    И високите и ниските. :)

18. Inna5

Inna5 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2012
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    626
    Високите. Многу подобро е да си висок/а одколку низок/ниска.
    Јас сум пре ниска и многу се рмазам заради тоа,неможам ниту штикли да облечам и најмалечка сум од цел клас. Се нервира за тоа

19. awee

awee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    295
    Допаѓања:
    117
    Високите се посекси :devil: (без навреда) тоа е мое мислње.:))

20. sweet25

sweet25 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    318
    Јас сум средна и си се сакам баш каква што сум. :)
    Мене повеќе ми се допаѓа кога ќе видам средно висока, а згодна девојка, со правилна градба и со се на неа, отколку висока, а струкот и колковите да и се исти , како дечко. :|
    Горда сум со својот изглед, посебно што можам да ја носам истата гардероба од девојче, и кога ќе кажам дека сум мајка на две деца сите мислат дека лажам. :lol: 8)
    Единствено што ми е непријатно во врска со висината е кога ми се пуштаат некои 1.90 и кусур, не ми идат, си сакам да ми е поблиску до лицето :lol: :lol:, и со високи штикли да е малце повисок, а во патики да не е многу повисок... :)

Сепак дали се средни или високи, мене згодни и харизматични личности ми привлекуваат поглед :)