Високи или ниски девојки

Discussion in 'Општи дискусии' started by princessofthedark, Jun 26, 2010.

?

Кои девојки се попривлечни?

1. Ниските

337 vote(s)
    35.3%
  2. Високите

617 vote(s)
    64.7%
  1. Dannyella

Dannyella Истакнат член

Не сум висока ... па штоо ... убавоо ми е ... барем можам да си го фатам и најнискиот фраер у градот и пак да ми е супер ... Инаку неам нишо против високите ... прекрасни девојки се , понекогаш сакам да сум како нив , али само понекогаш =))

2. Lemonade

Lemonade Истакнат член

Средни :rofl: Шала на страна, умерено е најдобро. Јас сум 1.62 и не верувам дека ќе растам уште :D Иако би сакала уште некој цм ама што е тука е. Инаку, многу ми се примитивни или како да ги наречам мислењата како демек висока/ниска сум, мене во фотелја ме собира, мене во тросед не ме собира, мене бла бла бла.. Лечење комплекси! Многу била ниска, многу била висока, ајде бе! |( Секој треба да се гордее со себе. Крај краева ако не можам да сврзам 2 реченици муабет со некого, ми е гајле ако бил висок или низок.

3. hrcace

hrcace Истакнат член

Уф многу сакам да бидам висока многу

4. SlAtKi4ka.SlAtKi4ka

SlAtKi4ka.SlAtKi4ka Популарен член

јас сум 170 :D и си ја сакам висината бе,но немам ништо против ниските девојки

5. blaa

blaa Истакнат член

Средни :D . Јас сум 1.69. Баш прееска се мерев. :rofl:
    Ама добро, 13 години имам, ваљда ќе растам уште. :?:

6. MissDior

MissDior Популарен член

Високите девојки се секогаш повпечатливи без разлика дали се убави или не. Како појава повеќе привлекуваат внимание.

7. hrcace

hrcace Истакнат член

Кога не сум убава барем да бев повисока :lol: изгледаат посилно повисоките затоа сакам. А за привлечност не ми е мене зошто нема врска висината со убавината џабе е висока ако е грда. А и многу висока па не чини исто и како многу ниска :|

8. creshicka

creshicka Популарен член

Не сакам премногу високи, признавам висока девојка до 174-175 цм. Ниски не сакам под 165. Јас сум 168 и ми е супер оваа висина. :)

9. lana8

lana8 Истакнат член

Јас сум висока (ниска) 165 и се осеќам супер. Си носам потпетици високи се чувствувам убаво во својата кожа и секси нормално и воопшто немам комплекси, иако до мене секогаш имам најдобра другарка што е 182 :) па сеа вие видете. Ок би ми дошле + 5 6 сантими но што е тоа е :)

10. AmericanWoman

AmericanWoman Истакнат член

Високи девојки. Незнам зошто но попривлечно изгледаат, облеката подобро им стои, па уште на штикла нога се издолжува брате до небо и назад. Немам ништо против ниските девојки, но ете, измеѓу ниска и висока би избрала висока. Сега и тоа да има мера, некаде до кај 175-6-7-8 е таман според мене, овие над 180 имаат обично и широка градба па некако неженствено изгледаат. Плус ај да те видам на 180 облечи 12 штикла. Маж во земјава наша нема шанси да најдеш.

11. Winterborn77

Winterborn77 Истакнат член

Јас сум 163 см... тоа се смета за средна или ниска?? :o

12. LadyH

LadyH Истакнат член

прочитав пред некој пост, високите девојки оставале поголем впечаток! јас не мислам така. со добар поглед, насмевка или едноставно манири и стил, со барем едно од овие се остава добар впечаток кога сме веќе кај него. нема врска дали си 162 или 175, јас сум 1.70, сакам барем уште 2-3 цм, ама со оглед на тоа што сум љубител на 12ка ќе биде стварно високо, сепак како и да се сакам што сум висока. И не ја сметам висината/низината како нешто што би требало да создава комплекс или да те идигнува пред другите, со оглед на моето 1,62 опкружење :) :)

13. MerlinMonro8

MerlinMonro8 Истакнат член

Сепак се е до вкус.Најчесто на женските им се допаѓаат повеќе високите момчиња/мажи,додека пак за машките не ми е јасно дали сакаат повеќе високи или ниски јас имам 171 цм. и сум во еден период кога всушност сите мои врсници навистина се развиваат.Одеднаш изникнав(хахахахха) во петто и од тогаш сите ги шишам и се повеќе и повеќе растам ;) :lol: 8) Иако мислам дека машкиов род,повеќе ниските ги сака,најверојатно конкурецнија во висина да не им е девојката :lol: :lol: Иако јас повеќе сакам да видам повисоки девојчиња отколку пониски.....ама сепак се е тоа вкус,а нели викаат дека за вкус никого не треба да се убедува и многу многу да се дискутира ;)

14. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Мислам дека и високите и ниските девојки се привлечни ако атрибутите им се соодветно распоредени во смисла да не е многу висока а да нема гради или да е ниска, а гради 1 тон и сл. :D До сега судбината ми е таква да се дружам и служам со цурички високи претежно 160-170 цм, а јас од друга страна расен и крупен тип 183-4 цм. :lol: Не се жалам се' додека се секси. :lol: Не за џабе е кажано: ситни ама динамитни. ;) Вистина е. :D

Lolo5, sweet.star, XstrongerX and 2 others like this.
  15. Miss.Baller

Miss.Baller Истакнат член

високи :D

16. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Јас пак мислам дека не е се до висината. :!: :rofl: :rofl:

17. femina0

femina0 Истакнат член

И високите и ниските. :)

18. Inna5

Inna5 Популарен член

Високите. Многу подобро е да си висок/а одколку низок/ниска.
    Јас сум пре ниска и многу се рмазам заради тоа,неможам ниту штикли да облечам и најмалечка сум од цел клас. Се нервира за тоа

19. awee

awee Истакнат член

Високите се посекси :devil: (без навреда) тоа е мое мислње.:))

20. sweet25

sweet25 Истакнат член

Јас сум средна и си се сакам баш каква што сум. :)
    Мене повеќе ми се допаѓа кога ќе видам средно висока, а згодна девојка, со правилна градба и со се на неа, отколку висока, а струкот и колковите да и се исти , како дечко. :|
    Горда сум со својот изглед, посебно што можам да ја носам истата гардероба од девојче, и кога ќе кажам дека сум мајка на две деца сите мислат дека лажам. :lol: 8)
    Единствено што ми е непријатно во врска со висината е кога ми се пуштаат некои 1.90 и кусур, не ми идат, си сакам да ми е поблиску до лицето :lol: :lol:, и со високи штикли да е малце повисок, а во патики да не е многу повисок... :)

Сепак дали се средни или високи, мене згодни и харизматични личности ми привлекуваат поглед :)