да, така викам чудо големо буквата сум ја згрешила сега ќе кажеш нешто што има врска со темата или пак ке пишуваш офтопик?
Нема везе де, смешно ми падна и си прашав, не се вознемирувај одма Иначе знам другарка што до 16 години беше 160, сега има 21 и има 166, ако ти помага некако информацијава
Зависи... еве јас имам една другарка со долга коса и секогаш вели дека најубавите и најпривлечните девојки се тие што имаат долги коси и многу е горда на тоа .. Ама јас не мислам така за тоа што девојката и да е висока или долга коса а не е убава во лицето тогаш залудно и не е баш привлечна. Не знам како некои луге така размислуваатт..... А карактерот е нормално секогаш на прво место.
Јас имам 21 год и сум безмалку 180см висока (фала Богу веќе нема да растам ) така да јас гласам за пониските од мене (незнам каде границата меѓу ниски и високи )
Извинете што пишувам оф-топик,ама морам да прашам...Дали е нормално на 12 години да бидеш висок 166 цм.?(не ми се смејте ако е глупо прашањето).
Јас имам 17, висока сум 160.. ма да мислам дека е малце ама сепак не носам штикли пониски од 12цм.. и така да сум таман.. подобро така барем ке можам да носам високи штикли и пак да не изгледам како жирафа, инаку сите велат дека пониските девојки се секогаш поубави и попривлечни