Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Високи или ниски девојки

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од princessofthedark, 26 јуни 2010.

?

Кои девојки се попривлечни?

1. Ниските

337 глас(а)
    35,3%
  2. Високите

617 глас(а)
    64,7%
  1. Angel-Adriana

Angel-Adriana Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    555
    Jac cyм 178 см висока (од фамилија сите сме жирафи :emo: ), а дечко ми е 181 см... :P
    Сум зборела и со другари на оваа тема и тие ми имаат кажувано дека високите девојки им се по секси и поубави :lol:

2. Emilia.Attias

Emilia.Attias Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    909
    Допаѓања:
    575
    И ниските се секси, ама високите уште посекси :)

3. lollipop93

lollipop93 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    89
    Јас сум ниска и тоа ми е еден вид комплекс.Сепак неможам да се пожалам во врска со привлекување на спротивниот пол. 8) Како и да е кажаме дека се работе за вкус и незна4и дека на едно мом4е ќе му се свиѓат само високи или само ниски :hai: :hai:

4. barbie28

barbie28 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2012
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    76
    јас сум висока 1,75см ама мислам дека висина не игра никаква улога кај жените привлечноста не зависи од тоа колку си висок

5. Claire

Claire Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2013
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    164
    Се е до вкусот :)
    Привлечни се и ниските и високите,па сеа на прв поглед нормално дека ќе се загледаш во некоја висока, едноставно не можеш да не ја приметиш, нога долга, облинче ..И да умее да се движи :)
    Познавам и многу ниски девојки,кои не поминуваат неприметно. Згодни со облини..
    Сепак сметам дека висината и не е толку битна, битно е начинот на движење, харизма,шарм.. Е ваква девојка не можеш да не приметиш,без разлика дали е висока или ниска.
    Такада ке си кажам пак,се си е до вкусот.
    Јас сум висока 1.77 сакам и носам високи потпетици,и немам никаков комплекс, си ја сакам мојата висина.
    Е за дечко.. ќе барам кошаркар,одбојкар,манекен :lol:

6. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.751
    Допаѓања:
    3.613
    Мислам дека повисоките девојки се попривлечни, барем на машките така им излгеда. Ама колку што имам заприметено на некои не му е битна висината што значи дека се зависи од вкусот.

7. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    577
    Ниските девојки се во предност затоа што кога сакаат можат да облечат високи потпетици и воопшто да не се мислат дали ке бидат повисоки од дечкото или не.. додека пак високите не можат, освен ако имаат многу висок дечко. А Македонијава и не е баш позната по високи мажи. ;) А за тоа дека повисоките девојки ги преферираат машките.. не би рекла. Јас сум пониска, па кога ке облечам нешто на високо, нозете ненормално многу ми се издолжуваат, зборам визуелно. Па плус и ако си вежбате и имате тонирани нозе, мх мх. Муабетот ми е дека немаат само високите девојки провокативни нозе.. Јас иако сум пониска секогаш добивам комплименти за тој дел од телото. :!:
    И никогаш, ама баш никогаш висината да не ви биде комплекс, затоа што пониските девојки имаат многу повеке предности.. :*

На Sanjichka007 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. LaraSolare

LaraSolare Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    6.618
    Висината не игра никаква улога , девојката е привлечна ако е самоуверена и дали е висока или ниска секако ке е секси ако знае да се носи со висината , а и кај секого во различно нешто е убавината , некоја е добро градена , некоја има убаво лице , некоја има харизма и бесмислени ми се ваквите теми во стил ниски или високи девојки , не знам плави или црни итд , ми се допаѓаат и високи и ниски девојки и девојки со средна висина кои се сакаат себеси и не се искомплексирани , инаку јас сум 157цм и немам никакви комплекси околу висината , нити пак сум имала проблеми да фатам повисок дечко , повекето и биле повисоки од 180цм така да не гледам некој проблем:D

На Different7 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.604
    Допаѓања:
    2.449
    Нормално дека високите девојки се попривлечни, кога ќе пуштат долга нога и женски се вртат по нив. Е сега нормално дека и некои ниски девојки се убави, но јас повеќе би рекла дека тие се слатки, а не привлечни.

На Petunia-Queen му/ѝ се допаѓа ова.
  10. elka.timova

elka.timova Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2013
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    31
    Јас сум средна но повеќе би сакала да сум повисока но не можам да замислам маж да биде понизок од својата жена.

11. Barca-Gril

Barca-Gril Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    876
    Допаѓања:
    927
    Јас сум 165 цм,доста е за моите години :)

12. tirkenbal

tirkenbal Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2013
    Пораки:
    1.688
    Допаѓања:
    12.612
    Јас сум 166цм и презадовона сум си од висината :)

13. l0vE...-love

l0vE...-love Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2012
    Пораки:
    575
    Допаѓања:
    144
    јас сум 155 и сум незадоволна од мојава висина :@

14. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.218
    Допаѓања:
    13.073
    159/160 Задоволна

15. V.e.n.e.r.a

V.e.n.e.r.a Активен член

Се зачлени на:
    3 јули 2013
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    18
    Јас сум 173.И презадоволна сум. :D

16. Lovy1

Lovy1 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    826
    Се би дала да сум ниска..
    174-175 сум сега висока, се нервирам многу..
    Некои штикли да имаат се колку мене на ниско, а јас ако ставам штикли, е тогаш дечко амин..
    Кај ќе најдам јас над 180 .. ? :^) а уште ако растам повеќе скрајда.. :tmi: :(

17. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    165 :)
    Можев уште неколку сантиметри да никнам повеќе ама толку ми дал дедо Боже :lol:
    Али затоа штикли 15ка па си надокнадувам за тоа што фали. :P :D

18. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    Висината не е важна ако некој те сака те сака каква и да си....
    да се надоврзам и јас тука...152 сум висока иии....не сум баш висока-ниско чупенце :lol:

19. planet

planet Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    73
    Тоа што девојката е привлечна или не воопшто не зависи од висината. Има и ниски и високи девојки што изгледаат привлечно. И секој го привлекува различен тип на девојка. Нема конкретен одговор на прашањето кои девојки се поатрактивни. Освен нели ако гледаме од точка на модата, тогаш анорексичните високи девојки со изострени клучни коски се најубави.. :)

20. Pique1997

Pique1997 Активен член

Се зачлени на:
    17 јули 2013
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    8
    178 сум висока.. и до 8мо одд бев штрк ..а после дојдов средно и се изедначив со другите... а тие шо ми викаа до 8мо дека НЕ Е УБАВО ДА СИ ВИСОКА.. сеа ми викаат САКАМ ДА СУМ КО ТЕБЕ ВИСОКА |( и попривлечни сме... али зависи шо убавина имаш , надворешна и внатрешна :)

На Papillon.Papi му/ѝ се допаѓа ова.