Висока сум 182 ,и не гледам никаков проблем во тоа,баш напротив одлично си ги носам цм и носам стикли и воопшто не се замара
па може да има некоја средна висина да речеме 168-172,а не коа ќе видам некоја 180...или повеќе ко кобила..не ми е привлечно за девојче..што е многу многу е
Колку би сакала да бев барем 5см пониска. Имам 13 години а сум 169см. Татко ми и брат ми се 190 а мајка ми 170. Уште ќе растам и стварно незнам како ќе си најдам некој висок или како ќе носам штикли во иднина.
Не се секирај, јас сум 175, и најдов и висок дечко и си носам штикли, па пак е повисок од мене. Биди задоволна со себе, колку ниски девојки има што сакаат да се високи. Не се замарај со статистики.
Висока сум 182цм и воопшто не се замарам, носам штикли но повеќе ниски така да..повеќе мислам дека е до карактерот привлечноста отколку на физички изглед.
visoka sum 178cm i voopsto neam kompleksi, imam visoki i poniski drugarki i drugari i nosam stikli koga sum so niski vo drustvo bidejki se osekjam privlecno vo niv, a imam slusnato od visoki devojki deka koga izleguvaat na pr so niska drugarka odat vo ramno bidejki ne sakaat da strcat..a inaku nema vrska privlecnosta so visinata, do karakterot odnesuvanjeto e
Па се е до вкусот некои сакаат високи а некои ниски па и на некои не им е важно дали се високи или ниски важен им е карактерот на девојката
Имам 15 години и сум висока 174 см .Сите другарки што ги имам се пониски од мене и затоа некогаш не се осеќам многу удобно. Се мислам како ќе биде кога ќе почнам да носам штикли ...
Visoka sum nekade 178-179sm i imam mnoguu golem kompleks vo vrska so visinata Imam 19 godnini i mi se cini deka sekoj den se povejke i povejke rastam...Si velam podobro da bev dzude otkolku tolkav dzin .. Imam mnogu golema zelba da nosam stikli ama za zal ne mozam poradi toa sto sum mnogu visoka. Site drugarki se poniski od mene i jas se osejkam kako topola koga sum so niv.. Opsto na mene visinata mi pretstavuva mnogu golem problem...mnogu mi e tesko poradi toa sto nema da mozam da nosam nikogas stikli...
Јас сум висока 162 см.што значи дека сум ниска. Но,тоа не го доживувам како комплекс.Никогаш не сум ни помислила. Висината не е репер за привлечноста на една личност.Можеби во некои моменти им пречи на тие што се ниски или пак на тие што се високи.
Никако тоа што си ниска да дозволиш да те искомплексира,имав јас една девојка беше твоја висина и девојката си створи комплекси затоа што јас сум 185см и сум и изгледал како да сум и татко,ми вика се осеќам покрај тебе како мало дете ,никако да ја разубедам дека не треба висината да си ја гледа како мана,многу е побитно да си шарматна,паметна.
Ако и јас размислувам како твојата поранешна девојка,треба да му бидам ќерка на мојот партнер.Тој е висок колку тебе.Неколкупати се случува да го прашаат дали сум му ќерка Божеееееее
Јас сум 165 висока а мојот партнер 180 па баш убаво си се чувствувам,посигурно. Се сложувам дека не треба да ја гледате висината како ваша маана или пречка за да бидете среќни.
Niskite devojki sakaat od edna strana da se sakani ama sepak sakaat nekoe visoko masko i da ima nekoe masko shto e nisko i mozhebi ponizok od niv kolku i da ja saka ke go izbegnat .... - visoka sum i ne mislam deka e toa neshto shto treba da privlece KARAKTER pred se !!