Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Високи или ниски девојки

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од princessofthedark, 26 јуни 2010.

?

Кои девојки се попривлечни?

1. Ниските

337 глас(а)
    35,3%
  2. Високите

617 глас(а)
    64,7%
  1. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    Ако збориме исклучиво само за височина и споредуваме ниски и високи, дефинитвно посекси се високите. Кога некоја држи нога до плафон, не се може тука...виша сила е :D ..глава да те здоболи :lol:

На BoaVista, sweetgirl1106, Jenniffer и 5 други им се допаѓа ова.
  2. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.521
    Допаѓања:
    173.973
    Па зошто мислите дека разликата во висината е таа за луѓето да помислат дека сте татковци и ќерки?
    Нема врски....Таков ефект би се постигнал ако дечкото се облача „потатковски“-по сериозно,а девојката...-па како девојка,или ако он е постар-па сега ко татко да и е....
    Мене таа огромна разлика во висина би ми била пречка за поубави работи......
    Инаку јас сум 173,а мм 180 ...

3. Ani.taa

Ani.taa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    62
    Височината не искажува никаква женственост. Глупости |( . може да биде висока а да нема никаков шарм да биде дебела, грда, намуртена, или како тенекија слаба без никакви атрибути на себе. Нема врска тоа дека повисоките девојки се позгодини од пониските. Згодноста зависи од тоа како го одржуваме нашето тело дали доволно вежбаме и конструкцијата на телото секако.

На Different7, Naked Gun, ku4ence и 3 други им се допаѓа ова.
  4. fighter

fighter Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    1.249
    Допаѓања:
    2.485
    Се согласувам.
    Дали некоја девојка е згодна, не зависи од висината, туку од тоа колку работи на своето тело.
    Високите девојки секогаш повеќе го привлекуваат вниманието на мажите, тоа е факт, но тоа не значи и дека секоја висока девојка е НЕОДОЛИВА.
    И поониските девојки пленат со убавина и мислам дека се похаризматични....без лутење молам...бидеќи поимот убавина е субјективен и зависи од повеќе фактори, а не само висината. ;)

На eliesaab, glosipgirl, Ani.taa и 2 други им се допаѓа ова.
  5. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Незнам еве јас не гледам на висина многу,иако многу ми кажале демек не ти личи да си со ниска девојка,демек визуелно не изгледало убаво за око,многу ми е гајле како тоа изгледа кај другите,мене побитно ми е да сум среќен со девојката без разлика на нејзината висина.

На Different7, glosipgirl, Saricko и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.521
    Допаѓања:
    173.973
    Еден мој братучед е скоро 2м(1.90) ама многу е слаб ,дуру подвиткан.Девојка му е ниска 1.65 ама целата со идеални пропорции ,не им е битно тоа,се сакаат многу.
    Другарка ми е 1.80 згодна ,идеални пропорции,сопругот нејзин одвај 1.70,цела глава понизок.Погодувате?
    Супер брак имаат.
    Гледајте вас да ви е ок,а за другите...секое чудо/зборење е за 3 дена.

На Different7, Naked Gun, ku4ence и 6 други им се допаѓа ова.
  7. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.788
    Допаѓања:
    61.465
    Златна средина... Висината не е важна, важен е карактерот, изразот на лицето, насмевката, шармот... Убави се сите височини ако човекот што ги поседува е ЧОВЕК!!!

8. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Не кажувам така поради тоа што сум висока, ама високите се секако попривлечни.

Кога ја видеш на висина супер, тело топ ништо не и фали. Инаку има и ниски што се убави и привлечни ама некоја ниска така дури едвај ќе ја приметиш. Без навреда до ниските. :)

На Name и LittlePinky им се допаѓа ова.
  9. natasa-natka

natasa-natka Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2014
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    306
    Секој има различно мислење, но според мене најубаво е да си со просечна висина некаде околу 170см, тоа е супер висина за женски според мене. Јас сум висока некаде околу 178-179см и имам голем комплекс, се чуствувам како да сум џин, повеќето девојки се ниски и јас поради тоа не сакам многу да се дружам се осеќам како некоја бандера и поради тоа се поднаведнувам си мислам дека така ке изгледам пониска ама тоа од страна воопшто не изгледа убаво...Поради мојата висина имам и пониска самодоверба и многу ми е тешко.

10. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    Како помала имав голем комплекс за виината.Моментално сум висока некои 180см и ич не се замарам со тоа.Едноставно сватив дека имам многуу предности-само да поминам мозам да добијам многу погледи,полесно може некое машко да ме примети во фужва и поубаво изгледа.Па и најубавите машки се високи хахахах Го не мам више стравот дека нема да фатам дечко зашто сум висока затоа што сватив дека има мнооогу убави и висоќи машки..Без навреда секако..каков си таков си и треба да направиш да бидеш најдобар без разлика дали си висок 150 или 190

11. supergirl1

supergirl1 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2014
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    13
    Ne pravam nekoja golema razlika pomegu niskite i visokite devojki, gluposti, sekoja si ima svoj sarm i nacin na zaveduvanje bez razlika na visinata, jas visoka sum 1,71, imam ubavi dolgi noze, iako jas ne sakam dolgi noze ali jbg toa e 8) i imam prilicno ispaknat zaden del koj si go obozavam aahaa :rock:

12. AziskaStrslenka

AziskaStrslenka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    412
    Допаѓања:
    3.509
    First world висока девојка problem: Наоѓање високо момче.
    Не знам дали кај сите е така,но јас не можам да бидам со некој кој е понизок од мене. Физичкиот изглед не ми е воопшто важен,но ако е низок типот,ништо од бизнисот :rofl:
    Многу сум висока и ептен,ептен посакувам да бев пониска. Сега,не бурек да ми јадат над глава,ама барем малку пониска,да можам штикли да носам ако ништо друго :) За тоа дали високите или ниските девојки се попривлечни е прашање на вкус,но нормална висина си е најубаво. А и нема голем фактор во физичкиот изглед,барем според мене :)

13. mode-kristina

mode-kristina Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2014
    Пораки:
    1.155
    Допаѓања:
    4.092
    Секоја девојка си е привлечна на свој начин. Две мои братучетки се 150 и нешто см. високи па се преубави, а Карли Клос која за жал е ангел на Викторија Сикрет 185см е висока ама е преслаба има 52 кг на таа висина. Ама останатите ангели на Викторија Сикрет се високи и секси, а исто така има и ниски славни дами што се секси нема да ги кажам бидејќи веќе ги набројавте. Јас сум висока 172/3 см и не знам во која категорија да ја ставам оваа висина бидејќи тие што се ниски ми викаат дека сум висока, а тие што се и само 1см повисоки од мене ми викаат "колку си ниска"

14. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Златна средина. Ниту многу висока ниту ниска.

15. gggiiirrrlll99

gggiiirrrlll99 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    4
    високи ама и ниските кога ќе облечат штикли исто како да се високи хахаххаа

16. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.548
    Tamam megju 170-175cm.

17. haveasweetdream

haveasweetdream Активен член

Се зачлени на:
    23 септември 2014
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    8
    Мислам дека и високите и ниските девојки имаат мани и предности.Високите барем јас така сметам дека се многу поатрактивни, поготово оние слабите, кога ке опнат штикла се бомби и нема нешто што неубаво им стои...од друга страна повекето имаат комплекси бидејки неможат да си најдат повисок дечко па дури и избегнуваат штикли. Ниските пак, имаат комплекс поради тоа што се чуствуваат многу мали и незабележителни во друштво на оние повисоките, или со повисок дечко, па носат штикли секојдневно, а од друга страна можат да бидам многу послатки, посимпатични. Во секој случај не е висината она што го задржва некој покрај вас :)

18. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.750
    Бидејќи темата гласи само високи или ниски девојки,дефинитивно сум за високи повеќе! Гледам тука повеќето сте навеле милион др фактори што се вон темата.Секако дека немора да значи дека секоја висока девојка е и убава и има убаво тело,но бидејќи темата гласи и е конкретно за висината јас секогаш сум за повисоки.
    Многу ми се попривлечни и поатрактивни и мислам дека сите би се сложиле со ова.И со витки долги нозе мислам дека ништо не може да се спореди:inlove:. И без штикли,а со штикли да не ни правиме муабет,а поготово и ако девојката воедно е и фит.Нема што не им стои дефинитивно.

Но и ниските ми се симпатични и слатки,поготово оние кои внимаваат на своето тело и се згодни и се носат во склад со својата висина и знаат точно што им стои,а што не. :)

На LittlePinky, jelly888 и simoncelicius им се допаѓа ова.
  19. Gmai

Gmai Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2014
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    21
    Имам 19 год. висока сум 149 cm. :'(

20. anina

anina Популарен член

Се зачлени на: