Се се комплицира со висината, посебно за женско. Најубаво е златна средина. Јас сум многу висок, но ретко кога ми го привлекла вниманието повисока од 170. Имаат право некои членки погоре, се губи малку од женственоста, од грациозноста. Нормално, не е тоа правило. И никој не може да си ја смени висината.
Висината нема никаква врска со привлечноста. Има девојки кои можеби се пониски а изгледаат прекрасно, имаат супер телце и во лицето се преубави. А има пак и такви кои иако се високи сепак неможат да се пофалат баш со некој добар изглед.
Мислам дека висината нема никаква врска со привлечноста. Сложувам се со мислењето на Заљубената над мене, има некои ниски девојки а сепак симпатични и привлечни додека постојат и високи а не се баш привлечни.
Хахахах, тотално сум ова јас кога се работи за должина на ракави и ногавици Најтежок проблем ми е наоѓање фармерки Со штиклите немам комплекс
@Kitten Јас зависи од друштво, ако сум излезена со ниска другарка, носам ниско оти не сакам да штрчам А со куси ракавици импровизирам, ги собирам Панталони жив проблем, горе ќе ми се таман, ногавицире куси продавачката ќе ме убеди дека се супер, така биле модерни долу куси
Јас мислам дека машките повеќе ги преферираат високите девојки затоа што јас кога сум во високи чевли ме гледаат сите но кога сум во ниски патики речиси никој не ме забележува. Не знам кога почнаа Македонките да растат толку високи Јас сум 164 сантиметри и сите се или колку мене или се повисоки од мене, ретко е некоја помала од мене. Да си одам во држава каде луѓето се пониски и да си најдам дечко како за мене ама која е таа држава?
Мене ми се свиѓаше еден дечко што беше само 155 мислам а ја 180 како жирафа и мравка ќе бевме ако излеговме тоа беше причина што не излегов со него
Јас сметам дека повеќе е до харизмата одколку висината. Јас спаѓам во фамилијата на ниски девојки со што па мене ретко да ми се свиѓа некој низок маж, повеќе бивши ми се високи.
Леле луѓе јас не би имала самодоверба да застанам со високи девојки како Ева на сликата таа е уште пониска од мене но секоја чест што не се замара
А зошто да се замара Ева, кога е згодна и секси жена, ете баш по сликата се гледа дека нема врска висината, многу поженствена е од некои од мaнекенките со неа на сликата. Дали некоја жена е привлечна, згодна и убава не зависи од висина само и од килограми, зошто џабе си ставате комплекси.
Ева ако е пониска од тебе, јас и од неа сум пониска. Па сите ми се метро и 80,90 види си мене како ми е а ти со тоа се замараш
Девојче јас да ти кажам нешто: сите секогаш се незадоволни со она што го имаат, а го сакаат она што го немаат. Јас сум 173см па отсекогаш сум си велела - да бев бар уште 10см повисока ќе бев таман. Ама знаеш што? Не е така. Битно е да сме здрави и живи, и психички и физички, па колку не дал Бог толку е доста. Плус, штикли се за тоа, а и твоите 164см и не се така трагично малку. Знам дека сакаш да ја расположиш, но не ги деградирај со вакви квази изреки оние кои се поразлични. Сите сме си таман како што сме. Пред да мислиш на плаќањето, сети се на сите малтретирања низ кои минуваат за да бидат конфекциски број 0, за да би се нарекувале манекенки. Не ги плаќаат само поради висината, затоа не си набивај комплекси онаму каде што ги нема.