Јас сум 1.60, џуџенце Порано се нервирав,скромно си велев барем 165 да сум, си се надевав секој систематски преглед дека сум пораснала, амаа претпоставувате... Сега не се секирам воопшто, убава си сум и вака и то е то. Џабе ќе се фрустрирам и ќе паѓам во депресии за нешто што не можам да го сменам. Сакајте си се такви какви што се, висината не е важна воопшто.
Им плаќаат и на манекенките на сликата и на Ева и плаќаат за да биде заштитно лице на Лореал, сликава е од забавата на Лореал.
Јас сум пониска од тебе. Еден период сакав да сум барем 10 см повисока, ама сега висината не ми е проблем. Кога ќе го додадам младелачкиот изглед, изгледам како девојче.
Ева е глумица, тие се манекенки и ги плаќаат само за изгледот. Од штиклите ме болат нозете и ги мразам и сега тешко се наоѓаат штикли на платформа, сите штикли се ниски за џабе носење. Кажете народ понизок од нас Каде да барам дечко
Јас сум 167 и сум задоволна од висината,плус и штикла таман ми е таа висина за женско. Мене не ми се допаѓа 180 и кусур кај жена,плус и штикли ептен штрклесто ми делуваат. Не сакам да навредам никој,но ете се е ствар вкус. А кога се работи за мажи,не сакам ниски мажи,таквите не ги ни забележувам. Сакам високи и пред се крупни мажи,не дебели или набилдани,онака природно да имаат крупна градба.
А каква врска има висината со изборот на партнер? Разликата во висима помеѓу мене и маж ми е огромна - 32 см. Он е висок 1.87 и има крупна градба. Многумина мислат дека работи обезбедување. А јас ниска и ситна.
Мене не ми е убаво затоа не знам дали да почнам врска со едно дете, јас 164, тој 190, не знае точно колку
@ilyan јас не сакав многу висок и крупен дечко, ама таков ми се падна. Затоа, внимавајте што посакувате.