Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Високи или ниски девојки

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од princessofthedark, 26 јуни 2010.

?

Кои девојки се попривлечни?

1. Ниските

337 глас(а)
    35,3%
  2. Високите

617 глас(а)
    64,7%
  1. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    Сметам дека најпривлечни девојки се средните, 165-170 цм. Инаку ако е висока или ниска не значи дека не е убава. Ако одиме по привлечност за висина со оценка од 1 до 5 себе си давам 3+, ниска сум 157-158 см. Како помала многу се нервирав со висината. Напати си се тешам дека има и понски од мене. А за предност не им давам на виоките девојки. И од нив има привлечни, но ако е висока 180 цм, треба да си бара момче над 190 цм :o ( ако сака да носи штикла) . Предност секако имаат средните :) Мислам дека и до гени е. На пример ни мајка ми не е многу висока, ама барем јас да бев колку нејзе, 4, 5 цм повеќе . Ах, ама тоа се само желби. Инаку ај можеби ќе се извишиме до 23-24 год барем уште некој сантиметар ;)

2. t.w.e.e.t.y

t.w.e.e.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    617
    високи...но не пак до толку...околу 170 цм. :)

3. BlackCat

BlackCat Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    202
    Дали само јас сметам дека темава е непотребна? Мислам ај сега јас да отворам тема -
    Дебели или слаби девојки?
    Дали повеќе ви се допаѓаат дебелите или слабите девојќи и каква би сакале да бидете вие?
    Нормално дека висоќи...кој би кажал: pa јас сум 175 , но би сакала да бидамм 160 зошто е поубаво..
    Без навреда за ниските и јас сама сум 159 :( Исто така во темава има многу расправии зошто некоја повисока ќе навреди пониска, па оваа се лути и вика дека не мора да значи дека висоќите се згодни, па другата ќе каже сите сакаат права висока нога бла бла бла...мислам дека нема потреба од тоа...
    И да и ниска девојка може да има долга нога , но не толку често...пример имам другарка што не е ниска, ама не е ни многу висока (164) а изгледа многу повисока и издолжена заради долгите нозе :(

На musicgirl55 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Beauty161

Beauty161 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    316
    Допаѓања:
    134
    Не е се до висината..на пример јас не сум висока ниска сум но дечко ми ме сака таква каква што сум...се е до вкусот..:)

5. WhiteButterFly5

WhiteButterFly5 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    69
    Што ако е висока, а е к***а?
    А што ако е ниска, а е да речеме нормална?
    Мислам дека висината не е важна. Важен е карактерот. ;)

6. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Абе што се замарате толку ..... таа што е висока ќе рече високи, таа што е ниска ќе рече ниски многу нормално :^) Јас сум 170 понекогаш ми е предност понекогаш не

7. Hell0.kitty

Hell0.kitty Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    40
    Ниска сум си и си немам гајле :) ке пораснам сите ке ве стасам :P:P

8. Cookiemonster

Cookiemonster Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    70
    Според мене ниските девојќи ми се некако послатки,а и високите не се лоши долги нозе..Јас сум висока негде 1.57м а имам другарка што е висока 1.78м и сеа таа како ке си најде дечко некој кошаркар ќе треба ;) Потоа таа на штикли ако се качи готово 2 метра,инаку Шакира,Хилари Даф,Лил Ким и уште многу други сепак се работи за вкус!

9. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    има и високи и ниски убави и згодни девојки :)
    сепак,мислам дека не е до висината.До друго ќе да е :D
    за вкус се работи :P ;)

10. redridinghood

redridinghood Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    8
    секој има свои предности но сепак мислам дека ниските девојки се послатки и многу полесно е за барање момчињата :rofl: јас сум 177 цм и не е баш убаво кога 90% од момчињата се пониски од тебе :(

11. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Не се оптеретувајте со висината, за женско е се помеѓу 160 и 170 оптимално зашто со или без штикла ќе бидете таман за 90% од машките :).

Ама има и многу страшно успешни жени со 155 и досега не сум сретнал дечко што одбил некоја што му се свиѓа дека му е премногу ниска :D.

Тие повисоките ќе си бараат висок дечко или пак нема да им смета и ако е понизок, битно секоја ќе си најде некој ;).

На Libera и mims-89 им се допаѓа ова.
  12. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    јас сум ниска ама повеке си се сакам ниска не е до мене таква ме направиле :$
    а сестра ми сто е 6 години постара од мене само пола глава не дели :lol:

13. feminamk

feminamk Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    20
    ние ниските сме си најсекси..:*
    шала на страна ниска сум..и убаво ми е..:rofl:

14. Buterfly-girl

Buterfly-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2011
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    4
    ниски девојки... помалку привлечни, или не?

Здраво девојки... имам еден проблем :) мислам дека сум многу ниска. постојано вежбам за да ослабам, ама и покрај се, никако да изгледам онака како што сакам... затоа сакам да се извисочам. јас сум на возраст во која најмногу се постигнува тоа, имам уште година-две, после... толку. дали знаете некој начин за тоа? имам слушнато дека пиењето млеко или јадење многу риба помагале во тоа? што мислите вие? .......фала однапред

15. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Тука најважната улога ја имаат гените, ако мајка ти и татко ти се ниски голема е можноста и ти да бидеш. Но јас мислам дека не треба толку да се оптеретуваш со ова, не значи дека ниските девојки не се привлечни. Немој да си создаваш комплекси затоа што нема потреба, сакај се таква каква што си и другите ќе те сакаат. :)

На Buterfly-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Buterfly-girl

Buterfly-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2011
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    4
    не се баш ниски мајка ми и татко ми... сепак неможе сите да бидат високи. неможеме да бидеме сите такви како што сакаме... можеби сум претерано самокритична во тој поглед и затоа така мислам... ама сепаккк, сакам да сум повисокааа !!! :(

17. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Играј кошарка :wasntme:

18. maja0

maja0 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    33
    Јас сум 1.60 е сеа за некои тоа е ниско, а за некои е просечно. Како и да е помина времето кога се оптоварував со висината. Запамтете девојки, ние имаме штикли и на тој начин го разрешуваме проблемот барем за вечерните излегување. Ниските мажи се тие кои треба да го имаат овој комплекс.

19. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
    Па со оглед на тоа дека јас не спаѓам ни во високите, ни во ниските, средни најдобри се :lol:
    Но, би додала дека не е се до висината. Има и ниски девојки кои се многу слатки, а има и високи девојки кои се многу убави. Така да секој си е убав на свој начин ;)

20. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Не се разочарувај.. оди во Србија па да видиш таму какви се лугето.. јас сум исто твоја висина негде и кога бев летово се осекав како џуџе.. :D и од кога бев таму, комплексот за висината значително ми се намали... високи згодни женски со +12 штикли ма и повисоки да се .. а преубави женски.. исто и за момчињата.. високи прекрасни :inlove:
    јас мислам не е до висината.. и висока и ниска девојка може убаво да изгледа со или без штикли.. мислам дека е побитно телото да е ускладено..да не е послаба или подебела за својата висина.. ако тежината соодвејствува со висината, и метар и жилет да е, и два метра да е, убаво и згодно ке изгледа.. :)