Абе жени!!!Ако не си најдеме ние маана кој Само нешто ни смета,една мало чело,една големо,женска работа.Инаку и јас имам малку повисоко чело,ама не ми е некој комплекс
И јас имам високо чело, воопшто немам комплекс и не го кријам. Едно време носев шишки, рамни над челото и добро ми стоеја ама мене ми е поубаво без.
тоа е тоа.. такви сме се родиле тоа не можеме да го промениме.. затоа пак ние имаме некои други предности
кај иам големо чело имам и 2-3 дупчиња од сипаници на него ама баш ми е гајле не се замарам толку си носам шишки на страна не се потресувам толку за него...
Имам големко чело, можеш филм да гледаш на него Затоа избегнувам да ја носам косата фатена. Планирам да правам шишки но некако немам храброст зошто природно ми е малку виткана косата па ќе ми прават проблеми. Порано повеќе ми сметаше, но сега не се замарам толку, гледам да ги истакнам другите делови
Имам високо чело и гордо си го носам.А за сите вие што се срамите од високото чело, само да ви кажам дека жените во минатото си ги бричеле главите до пола, само за да изгледа дека имаат повисоко чело, зашто тоа е знак за богатство
Добредојде EleMental во твојот комплекс. Да ви ги претставам моите моментални утехи (не мешајте утеха со споредба, ова не е споредба) Затоа уште зимата решив буквално душата да си ја стопам од тренинг летово за да стигнам до изразени стомачни (иако не сум воопшто дебел сега 1,80 со 83 кг) и склоноста да доијам чоколаден тен ме покрива во топлиот период од годината. АМа еј, ова не мора да го наречам комплекс...ова ќе го наречам мотивација да си го подобрам изгледот
Сега си го прочитав претходниот, исфрустриран коментар за моето високо чело Епа веќе не се замарам. Не си ја кријам интелигенцијата
Челото ми е нормално и не би сакала ни да ми е поголемо или помало...единствено што ме нервира со челото е тоа што ми се прават многу црнки
И јас имам нормално чело . Секако сакам да имам поголемо . И сакам да им кажам на тие што се жалат од високо чело дека не зажалиле што имаат високо
Имам големо чело и веќе долго време носев шишки но не дека ми пречи големото чело туку затоа што така повеќе ми се допаѓаше. Но сега почнав да ги растам шишките, убаво е мала промена
Имам нормална големина на челото,и немам потреба од шишки и такви слични работи,но доколку би имала навистина големо чело и јас би носела шишки
јас имам високо чело (кое не си го сакам) но имам и виткана коса, од која нема шанси да си направам шишки - би изгледале како мали федери па така да, се помирив со мојот изглед и то е то
Вака според вас...малку да збориме за селебритиве..Мајли Сајрус според вас колкаво чело има? Јас мислам дека има големо а плус и свиок. Истото ми се случува и мене и секогаш свиокот се наоѓа на десната страна (ваша)
Јас имам големо чело, и искрено не ми смета тоа, досега носев шишки(не да сокријам нешто туку за промена ) ама не можам повеќе со нив, и почнав пак да ги пуштам.
Баш ми е интересно вака со големо чело, секогаш најубаво е тоа што неможеме да го имеме Подобро големо отколку како моето! Никако неможам да ги средам тој дел од косата.