1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вистина или Предизвик?

Дискусија во 'Слободно време' започната од WomanInRed, 2 август 2011.

1. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.606
    Сте ја играле ли некогаш оваа игра? И дали ден денес понекогаш ја играте? Кои ви се најинтересните прашања или предизвици поставени до сега? :)

И кажете некоја интересна случка од оваа игра?

2. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.012
    Допаѓања:
    4.469
    Аууу темава колку ме врати во детството :D :D
    Сме играле како не

Најјаката случка ми е следнава
    Играме тогаш со истите тие другари денес шо ми се ама со еден си се симпатизиравме ептен долги време. Петто одделение бевме мислам. И на вистина или предизвик прво он на Вистина признава дека му се допаѓам па јас на Вистина признавам дека ми се допаѓа и на Предизвик веќе ни рекоа ај сега да те бакне..
    А тогаш уште ние телци цело друштво бакнежи само на филмови гледавме. И ни викаат ако ви е срам тукка одете во другата соба (што лично и ден денес не ја свакам логиката на таа одлука)
    Одиме таму јас и другарот јас го гледам он ме гледа ко прв пат да се гледаме . И така стоиме стоиме ама мене на смеа ме мавна и тогаш тој ја изговори таа историска реченица
    ’’Би те бакнал ама едно ми е срам а друго не знам да се бакнувам’’
    А јас му викам ’’ А бе ај ке ги излажеме демек сме се бакнале’’
    И така со години и години на нас тоа ни го сметаа за прв бакнеж. Лани дури им рековме сега другарот е најјакиот шмекер овде :D а за ова со срамењево така се изнасмеавме сите.

Имаше и други такви случки . Една другарка кога и рекоа да се бакнат заплаkа и си отиде дома. Тој шо требаше да ја бакне со точакот трга по неа :D :D

На LittlePinky, DelRey, Adi888 и 9 други им се допаѓа ова.
  3. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.606
    дефинитивно најинтересен предизвик ми е

јави се на дечкото или ако немаш дечко на било кое машко и со заводлив глас кажи му што сакаш да ти прави и како те возбудува :lol: една другарка го направи и дечко и се утепа од смеење и само и рече дека ја сака!! :D

4. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.811
    Ауу од кога не сум го играла чудово, сега идеа ми даде :D :D
    Паметам кога славевме Нова Година во осмо одделение, собрани половина клас, ќе играме вистина или предизвик. И игравме што игравме добри час и половина, ни се здосади. И една од школските вика
    Отсега, тие двајца што ќе бидат на двата краја од шишето
    (со пивско шише игравме иначе) да се бакнат в уста. Се буневме на почетокот :D ама ај се сложивме. И така си исподеливме сите со сите :tmi: невини бакнешчиња в уста, и после тоа се однесувавме како ништо да не било. Дечишта! :D

5. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.546
    Оваа игра ја претепувавме порано...Секако немаше компјутери(мислам немаа сите) и на улица вечерно време,ќе се собереме цела мала и само вртиме.Какви не предизвици не сме направиле :D

На ocila му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Има вака еден предизвик што си го паметам и тоа на екскурзијата во 7мо.
    Позади се собравме многу деца и тоа по некоја случајност женските од моето оделение,машките од другото :D И имаше еден што ми беше симпатичен и една школска ме праша пред сите дали би се фатила со него :o И јас за да не излезам будала реков НЕ а овој како што зборуваше нешто со другарите и се избаци наеднаш...што,како,со кој и му кажуваат и овој ми вели сега ќе се фатеме и ми пружи рака :D
    Јас грејна не знаев што да правам и ајде пружив рака се фативме и уште немаме раскинато :D
    Како ме зезна еј :doh:

На MaggieTatum му/ѝ се допаѓа ова.
  7. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.278
    хммм...ја обожавам оваа игра,на неа се фативме со мојот дечко и ќе ја памтиме таа случка засекогаш :)

8. Seznajka2

Seznajka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    590
    Допаѓања:
    119
    |( една од моите најглупави игри незнам зошто воопшто не ми се допаѓаше никогаш не ми се е допаѓала не ми е привлачна некако :|

9. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.279
    Лелее па како не бре !!!
    :lol: И ден денес се смеам.
    Повеќе ги сакав предизвиците :)
    Еднаш имам испијано 7 чаши вода :)
    Се имам качено на дрво!
    И требаше да го бакнам едно дете в уста :D.И тоа е тоа морав да го направам..Уфф тој предизвик ми беше најубав бидејќи долго време го посакував тоа :D

10. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    655
    Ја игравме со другарите оваа игра :rofl: премногу е интересна .
    И ден денес ја играме за забава , никогаш нема да ми стане досадна , абе .....

11. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    575
    Еејјј многу ја сакав играва :D
    Еднаш знам, мислам прва година бевме игравме кај еден другар дома и мене ми се падна предизвик и требаше да излезам на тераса и да се дерам јас сум глупава!!! |( Деца!! :D Ама ај забавно ни беше многу.. ее времиња :rofl:

12. s.t.e.f.a.n.j.a

s.t.e.f.a.n.j.a Нов член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    365
    Допаѓања:
    51
    и јас ја играм и ден денес за забава

13. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.606
    Последен пат ја игравме во дискотека, не знам што ми текна па ај малце рековме да се опуштиме :D
    ИИИИИИ ја натерав другарка ми да игра со најстариот маж во дискотекава инаку бевме во миднајт замислете колку се измачи да го најде најстариот маж :lol:
    Иначе предизвиков мислам дека го прочитав негде на интернет и одамна посакував на некого да му го кажам ...

14. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.877
    Бевме собрни дечурлана пред зграда и се ни беше здосадено и рековме ај вистина и предизвик ќе играме..
    и сега едно друго.. и јас на еден другар кој се праеше фраер му викам ај истрчај 15 круга околу полигонон... и овај почна да се буни и после то машките го бодреа, женските го исмеваа дека нејќеше да прифати и на крај ај... и си седнав јас на трибините (уште не беа изваени тогаш) и чекам и почна овај да трча и по некое крукче гледам папсува и едвај се влече некако... заврши и легна на цименто изморен, јас му го пуштив кучето од една другарка (а тој имаше страв) и ко го виде дека трча на кај него стана и почна да бега... Сите умиравме од смеење, и после тоа го прибрав јас кучето и другарми ми рече ќе ми врати и до ден денес не ми вратил :rofl: :lol: :devil: :angel:

На martinuska, WomanInRed и L-enna им се допаѓа ова.
  15. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    1.589
    Допаѓања:
    204
    Најчесто играм вистина или предизвик со приателите.

16. Melany.Macedonia

Melany.Macedonia Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    67
    лелеее смешки... кога бефме низ македонија најака случка беше на предизвик ја натерав другарками со молив за очи да го исцрта едно дете на спиење, кога го виде класната почна да вика ( го имаше напраено како во оџак со глата да се пикал ) ...
    друго ме имаат натерано да го бацам тој шо го сакав.. леле деца пропаѓав во страм :$

17. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Ехехе колку ја играв порано играва, така ќе се соберевме повеќе луѓе и се заборававме. Инаку ја обично повеќе бирав вистина пошто ме мрзеше да правам предизвици, така да се само на зборови си се издавав јас :D А сега да играм мислам дека повеќе предизвик би одбрала :D

18. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    Сум ја играла..Добив предизвик да се напијам вода со вегета... :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

19. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.037
    Ехее колку имаме играно... глупости последен пат игравме со класот пред матурската вцер се испоседнавме и бидејќи си се знаевме кој со кој се симпатии ги теравме да се бакнуваат...
    На школскиот кој најчесто одеше кај директорот му рековме на некоја професорка да и истури чаша вода :lol:

20. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Играме со друштвото!