Сте ја играле ли некогаш оваа игра? Да. И дали ден денес понекогаш ја играте? Да. Кои ви се најинтересните прашања или предизвици поставени до сега? Одамна не сум играла,не памтам
Сте ја играле ли некогаш оваа игра? Да. И дали ден денес понекогаш ја играте? Не баш Кои ви се најинтересните прашања или предизвици поставени до сега? Знам мене ми дадоја предизвик да седнам и да питам на сред плоштад,а лето беше луѓе еден куп
Играва сум ја играла во неколку наврати, меѓутоа одамна ја немам играно, може пред 2 години. Најинтересна случка, ме тераа да се качувам на дрво и да јадам трева. Јас еднаш барав да си сменат чорапите
сум ја играла играва порано , но понекогаш и сега кога ќе ни текне со друштво си ја играме а најинтересен предизвик што ми го дале е да се избањам под чешма во 1 саат навечер
Не само порано ,и ден денес ја играме кога ќе се собереме цело друштво. Сеуште ми е интересна играва ,секогаш се забавувам.
не сум ја играла играва пред една година....тогаш бев на роденден кај другар и коа се заврте шишето,капачето накај мене,а крајот на шишето кај друг другар кој го мразев....го бацив само у образ...
Последен пат ја игравме на нова година игравме другарките и плус имаа дојдено мојата на една другарка симпатијата и едно друго момче и прво ме прашаа дали сакам по симпатијата и јас одговорив со да и потоа него кога го прашаа и тој одговори со да абе остај сега ми е смесно а тогаш ке пропаднев во земија од срам бидејки мислев дека ке каже не бидејки бев убедена дека не ме сака
Сте ја играле ли некогаш оваа игра? Да И дали ден денес понекогаш ја играте? Nope... Кои ви се најинтересните прашања или предизвици поставени до сега? Не памтам, одамна беше...
Сте ја играле ли некогаш оваа игра? Да. И дали ден денес понекогаш ја играте? Да. Кои ви се најинтересните прашања или предизвици поставени до сега?Не се сеќавам.
Сум ја играла како не Опседната бев со предизвиците Сум се качувала на дрво Сум пиела бокал вода Сум трчала 10 круга Сум пиела вода со сол Сум ѕвонела на ѕвонче кај еден многу лош комшија и среќа што не ме фати И што уште не
Ауу играва .....Кога ке се собереме повеке друштва ја играме оваа игра, ама кога играме само со половина одд нели со тиа повеке што се знаеш одеме на екстремни предизвици Имам одено до центар на купаки навечер (али лето беше јбг) Имам Бакнато дрво(и уште незнам со кој ум се сложив) Се бакнав со симпатијата Околу тројца минувачи му имаме речено со ретардиранатаа другарка дали сакат да се лапаат со нас И ууштее ногуу други се срамам и да ги кажам...што би рекла мојата наставничка по историја људи години
е може ли да не сум ја играла.. ххахах.. три иљади глупости иаме праено..и уште ја играме и тоа често ..баш ко ке ни е досадно.. ја почесто бирав вистина..пошо ако кажев предизвик знаев каква глупост за праење ме чекаше.. али ко ке ми кажеа предизвик. Лошо им се пишуваше секад....
Е колку ја игравме кога бевме помали. Добра игра за на некој да признаеш дека ти се допаѓа на полесен начин, абе деца бевме тогаш. Кога ќе ми текне какви глупости имаше...
Како помали ја игравме со шише, сега повеќе не, некако многу ни е малтретирање тоа. Сега се прашуваме само така. Одбираш кој сакаш да го прашаш а тој одбира вистина или предизвик и ти го прашуваш или му даваш предизвик. Тоа е тоа
Дали три пати сум го играла ова. Уште кога бев помала, околу 8 години, се собиравме децата од соседството и кога и да седнеа да играат Вистина или Предизвик, јас бегав од нив.
Последен пат ја играв во седмо Со машки немаше шанси да играм, оти знаев што ќе биде предизвикот. А за вистина, се знаеше, кого сакаш, кој ти се свиѓа, па не ти веруваат, глупости..
Мене не исκρено не ми се свиѓаше игρава. Пρедизвиκот може до неκаде. Ρетκо ја игρав и κога ја игρав биρав само пρедизвиκ, бидејκи и да им ја κажев вистината, κолκу ли ќе веρуваа во неа?