Јас до кај година ипол му ги давав перлите омега+д3 на бејбитол, па потоа почнав со вигантол и омега на молерс
Молерс ти го пишале ама пробај и омега сирупот на DoppelHerz, исто супер избор и е со вкус на портокал моево одма отвара уста кога ќе ја види лажичката, го давам од 13 месеци така нешто
Dalii gi imate koristeno ovie vitamini na jameison za deca od 3 godini se? Mi gi posocija vo eurofarm za dete nejadac i sodrzat i zelezo a detevo imase i nisko zelezo
Постои ли витамин Д3 и омега, 2 во 1, да е една доза доволна за дневна доза, и да не е течност туку во вид на таблетка/бонбона? Барам нешто попрактично, бидејќи често заборавам да му дадам па фрлам по пола шише молерс
Дефендил таблетите за ѕвакање дали некој има искуство,дали сте задоволни?Ии за деца над 25кг давате по една или две табл. на ден?
Кои омега таблети би ги препорачале? До сега низ годиниве само молерс сум давала, ама веќе како да му се гади од него па од есенва сакам да го заменам со некои во форма на таблети. Нешто ова гледав?
И јас дојдов да прашам за омегата Оваа на Молерс доаѓа скапа , за двајцата по 4 кутии ќе трошам дека 2 на ден треба Овие ги гледав рипчињата и плус има вит Д, еeasyfish , тие се како гумени бонбони ? Јас давам само вит Д и омега , сирупот мислев да го сменам со некои таблети
Јас од лани овие од easyfish им ги давам на двете, скоро цела година и супер се ,норвешки се исто и често во Зегин се на попуст,меки се со вкус како портокал,лимон,имаат и во комбинација со бета глукан,мултивитамини и некои други,од сите имам пробано им ги менувам.
Pauza se pravi juni,juli,avgust taka mi kaza ortoped, moze da se dava dodeka narasnat golemi ne shteti posebno vo zima
Мене доктор ми забрани за деца во раст да давам суплементи со цинк и селен. Вели опасно било. А и јас ги давав фит фор скул, мислев се ок. Веќе не знаеме што е право што не.