Евеј сме дома со мораксела бактерија, затнат нос, кашлање, повраќање шлајм, температура...којзнае што не чека зимава
Јас го купив мултивитаминскиот сируп на Молерс со омега3 ама за жал неуспешно. Дете не сака да го мирисне. Само еднаш проба и толку. Доколку некоја го користи, можам да го дадам барем, ќе се договориме за цена, да не ми стои џабе во фрижидер.
Ја слушнав рекламата за мултивитамин сирум на dr. Thais. Преслатка реклама! Го имате користено? Нешто ви помогнал за добар имунитет?
Исто давав долго време и сменав сега давам мултивитамини од допелхерц и чисто омега од молерс без други витамини и некако ко најдобра комбинација се покажа, давам и пробиотик некогаш плус ц вит.
Zdravo predlog na tableti, pastili ili kako gumeni bomboncinja za imunitet i za podignuvanje na apetit kaj dete 3 god? Iskustcvo so muktivitaminite na Proven ili pastili na Pikovit, ili Easyfish oil?
Zdravo. Baby tol omega so d-3 do kolky godini gi davate? Mojata e 2 godini za 1 mesec I dali treba da gi pie tie ili da I zemam drugi?
Колкава доза плус д3 и даваш? Можеш да ги замениш со друга омега. Него имам прашање. Мојава ми одбива сирупи, било какви. Мака мачевме последново разболување и со сируп за тт (иако се повкусни тие). За Молерс се колеме Вика, прета, уста затвора. Можам ли да и го мешам во храна? Стварно незнам како да и го давам. И на сила ајде де ќе и пикам, ама и така успева да плука.. цели сме со Молерс измачкани
Jas i go stavam vo hrana molersot primer zitarki kasha ili tie cokolino medolino. Nekogas vo mleko i go stavam posto i mojata ne go saka od spric
Ваљда е океј така а? И јас сабајле и го измешав во овесна каша и таму го примети, па едвај со 100 играчки во хранилка ја излажав. Мојава па ни каши не сака, ама по 5л успева да лапне. Би и го ставала и во шмукалче, зошто тие ги сака...
Го прашав еве ЧатЏпт Вика може, само да не е во многу топли каши, да не се губат витамините. Може во сок, јогурт, каша, смути, пире итн... па боље вака него никако..
Денес успешно и го ставив во малку смути Ама тути фрути имам купено, тоа па како јако мириса во мозок мава
Пишав погоре за истата мака. Ми беше криво ем за парите што ги дадов, ем што вака или така мораше да пие. Најдов финта. Пола цеден портокал или мандарина и молерсот. Без проблем го пие наутро