Мислам околу 500-600 денари беше, земавме повеќе работи не памтам. Има плус додаток на витамини во него. Не се кесички туку сируп во шише
Двете го пијат, и двете го сакаат, големата особено, ако заборавам да ѝ дадам, сама ми бара. Јас го пробав на вкус, мислев расипан е
Дефендилот денес гледам згуснат и воопшто не е како што беше до вчера. Внатре во шоше се тресе ко пудинг а во лажичка истече ама де гледа не е ко што беше. Ви се случило? @NarCis@
Мене не ми се случило никогаш, имам неколку шишиња потрошено? Во фрижидер го чуваше, рокот добар е? Пиши им на дефендил страната на фб прашај
Да во фрижидер, рокот до 2021. Сега прочитав требало да се протресе пред употреба, подобро е ама па до вчера си беше течен и без тресењето Им пишав и на нив, ваљда ќе испадне да е ок, ем на деца давам ем е скапичок
Немам заприметено да е ко пудинг, јас како го вадам од фрижидер одма го растресувам. Им пиша на Дефендил?
ми го пратија од Албанија ама јас врска немам како се употребува. Капки прополис биле и колку што разбрав 70% прополис. Како да дадам на големото од овие? За чисто јако е.
Јас ке ти преведам само што ти пишува, не би знаела да ти кажам како да дадеш. Во првата слика (од напред) пишува: 'се пијат 3 пати на ден по 5 капки и потоа се дава едно лажиче вода', додека на втората слика (од позади) пишува 'употреба : на рани да се капне 2-3 пати на ден. Орално:се пијат 3 пати по 10 капки'...
Од скоро почнавме со рибиното масло од Нобел, со омега 3 и како за почеток сум доста задоволна. Прашањето ми е следново. Кога почнав со рибиното по 2.5 мл навечер, во тој момент беше на пауза од Киндеримуно на др Волтс, исто така предобар. Имам купено втора доза од Киндеримуно и планирав да му го давам март, април, мај,и да финиширам. Е сега сум збуната, и во киндеримуно има д3, а маслото е со омега3, што е исто. Ако му го прекинам киндеримуно нз како да му ги искомбинирам сите останати витамини што ги има во него. Дали можам наутро да му давам една доза киндеримуно (му давав наутро и навечер), а пред спиење од рибиното? Искуство некој?
Не можам баш да го разберам прашањето. Прво спомнуваш д3 па омега. Тоа се две различни работи. Во Нбл маслото нема д3. Чиста омега е. А во Киндер нема омега. Можеш слободно да ги комбинираш. Всушност во Киндерот д3 е многу малку застапено. Главна состојка е бета глуканот и колострумот.
Прашаков го има давано некој? Еден куп сирупи имам дома за апетит, ама џабе. Не ги пие. Затоа зедов прашак.
Од каде го зема бевиплексот? Оние од зегин се само шеќер Инаку, ги имам претурено во тегличка, и кажав дека е чоколадо во зрнца и си црпи сама со лажиче.