Jas ne davam toa sto sakaat, za rucek gricki i blago nema, sok nikako i nikogas. Sega malku se podobrija, napravivme novo meni, imame izmeni, blendirano veke ne davam, se sto jadat e suvo i parcinja. Iskreno se nadevam deka ke mu se vratme i na mandzickite. Poresko od bolni dere i dete sto ne jade znaci definutivno NEMA
Мајки едно прашање за тие што давале Дефендил, давав Дефендил од почетокот на септември вчера го завршив последното шише, е сега прашањето ми е дали се дава само 3 месеци или се продолжува, и ако пример се дава само 3 месеци дали продолжувате да давате нешто друго и што препорачувате?
Киндер имуно во што може да подметнам? Во вода го сети, се зезнав ми рекоа немало вкус ама има. Како во храна ? Можам со лепче и кремче пример? Со оглед на тоа што е прашок? Или да го растворам со голема лажица вода и да го лажам дека е сируп?
Дали некој дава ацерола на деца од 2ипол години? Да сподели искуство дали се добри за имунитет. Дали навистина отварале апетит и повеќе дебелееле?
Дали некој дава ацерола на деца од 2ипол години? Да сподели искуство дали се добри за имунитет. Дали навистина отварале апетит и повеќе дебелееле? И да прашам што е подобро за имунитет, прополис или матичен млеч
Многу одамна јас и давав на ќерка ми..не осетив ништо посебно ниту за имунитет, ниту за апетит..ги прекратив по совет на стоматологот на ќерка ми, дека биле посебно лоши за забите...
@duffi од големото Киндер имуно по колку мерни лажици треба? Сум го фрлила упатството претпоставувам по 2 …?
И давам на малата (16мес) мултивитамини на своја рака, чисто за имунитет и откако и давам повеќе има апетит. Испивме едно шишенце, па еден месец пауза, па сега уште едно испи. Незнам колку смеат да се даваат, дали да правиме пауза или да продолжам...
Јас морам да ги пофалам Бејбивит капките на ХелтЕид. Давам на двете деца, поголемата е 3и пол малата една годинка, две шишенца испија овој месец, ем настинките лесни ги поминаа ем апетит невиден имаат. Посебно малото, не може да се изнајаде дете, 1кило качи за неполн месец. Кај неа ќе продолжам со нив, а за големата планирам Центрум џуниор да земам, ги има 1+1 на акција па таман да пробам. Ако имате искуство со нив споделете