Добар е бимунал, го имам давано на големиот кога одеше во градинка, задоволна. Од овој производител сум давала и други препарати, се супер.
Јас давав на син ми како помал.Не ги сакаше. Подобро ни е со витамински сируп и до ден денес пие сируп без проблем, 9 години има
и јас прашувам за 9 год дете. Не знам колку се ефикасни и дали има посебни за деца или истите се даваат кои и ние ги пиеме
Препорака за витамини или комбинација од витамини за 1 годишно дете…матичната ми препорача Babyvit на Health aid ама не сакам да давам омега од Babytol многу ми се досадни за давање, па се мислев да комбинирам Молерс со овие Бејбивит…или да ми препорачате некоја друга комбинација?
Мајки сакам да почнам да давам некој витамини, нешто за имунитет и за апетит. Беше настинат син ми, не сака да јаде сеуште па морам вака. Што би ми препорачале, од што сте задоволни? 2 години детенце.
Здраво. Ај пиши ако успеа да ги најдеш Центрум џуниор 1+1 на акција и во која аптека. Ептен од корист ке биде информацијата за многу мајки . Поздрав
Zdravo, Dali moze nekoj da mi kaze kade mozam da najdam surupot Apetito, nigde go nema, go baram vekje dve meseci. mnogu mu pomagase na kjerka mi koja ne jade nisto nikogas nemase apetit mu davav edno koga zavrsi nigde go nema sega,deficit e mi rekoa.
На шишето пишува дека е за деца од 6 месеци. Јас би прашала предијатар. Син ми е 2 г и 7 м и го пие две недели или три.
Не би знаела да кажам. Во градинка оди од 1ви. Една недела одеше и во саботата почна да му тече носот, малку темп качи. Давав виранто и оперил, без антибиотик помина (до сега никогаш не пиел антибиотик). Потоа продолжив со молерс. Сега за сега е добар. Да напоменам дека уште цица за заспивање и воопшто не е јадач, јаде одредена храна, ама јаде јајца месо овошје и зеленчук.