Ако можеш да ми кажеш како и кога го даваш виранто, и дали е ефикасен .На нет сто читав дека е добар за настинки и течење нос па затоа ме интересира дали вреди да го купам.
Jas sum prezadovolna od molers go davam skoro 3 meseci, i se nemame razboleno, a pred toa 2 meseci se bevme bolni, jas mislam deka efektof e od molers, inace sme 2 godjni i 2 meseci
Виранто се дава веднаш штом приметиш почетни знаци на настинка и стварно е ефикасен. Јас даван наутро и навечер после јадење по 5мл 5-7дена
Не знам но на природна база е па би требало да може од 6+ месеци.. Јас од година ипол кога имавме почнав да го давам
Дали давате само молерс или и плус витамин д и омега? Јас давам само д3 со омега од бејбитол па сакам да го земам и молерсот ама се мислам да не му биде многу доза, 2 години сме
Kinderimmun од 35 гр. 4 мерилки не се многу за дете од 6 години? На упатството на германски ко помалку да пишува, а на нашето од 4-6 год по 4. Наеднаш се дава или се делат во 24 часа на неколку пати? Прв пат користиме, друго ништо не пие што е сируп.
Не се многу. Ептен мала е таа лажичка. Од големото шише се 2, бидејќи поголема е мерницата. Заедно наеднаш дај ги. Поисплатливо е големото пакување. А во Еурофарм често се на акција, големо плус мало гратис.
И јас давам Молерс и сум презадоволна се немат разболено од кога почнав да и го давам еве веке скоро 3 месеци кај што и давам, ме интересира за витаминот д3 мене ми рекоа да давам плус витамин д3 во молерсот немало доволно,дали и вие давате така?
Син ми има 18кг,4г,сега го носев на ортопед кај Ивана во Ремедика,ми рече 4 капки во зима,2 во лето.1 капка е 400 единици.
На рутинска контрола, ми беше мисла дали е се во ред,и јас последно го носев пред ковид на 2 годинки.Ми рече се е во ред само да носи топлинки или сандалки отропедски од дсм,е сега син ми не сака да ги носи,купивме сандалки да не му е толко ама и тие не ги сака.
Да ми препорачате омега, ама да не е во форма на сируп. За молерс не сака да слушне, сум пробала да го маскирам секако ама не бива