Што витамини или сируп некој за имунитет давате на детенце 1 година, што оди во градинка? До сега на цицање беше ама сега сакам да почнам нешто да и давам, иде и есен, повеќе вируси има.
Извини дури сега гледам Едно шише мислам е за месец и пол, давам две шишиња и правам пауза две недели. Потоа пак давам.
Jas pocnav sea pred skolo da mu davam od ovoj so crn bozel, lani zimoska bev zadovolna od nego odese vo gradinka, a cesto se razboluva pa pominuvavme samo so nos rastecen, koga pocnaa da strajkuvaat go prekinav rekov aj da odmori od nego pa koga trgna pak odma pocna so razboluvanja pak, greska sto go prekinav. Plus mu davam sea vit c, i d. Se nadevam ke pomineme ok vo skolo godinava so ogled sto veke nema sto ne preleza Se dvoumam ovie mecinjava da gi probame mesto sirupov gledam i tie se bozel. Probiotik koj go davate za pogolemki deca? Vaja pie do sea ama vikate slab bil za golemi, proven for school mu zemav pastilite neke da cue gadni bile. Neznam dali i omega da uklucam? Epten mi e strav znaejki go kakov e, ako prasam pedijatarov nisto ne mu trebalo (pretpostavuvate koj ).
D3 со DHA. К1 има во АД затоа нема потреба од дополнителен внес. Но ако имате дотроши ги, па премини кон омега.
Јас неќна го земав овој вториот, ама уште не сме го пробале. Во меѓувреме да не почнавте вие да користите некој?
Дефендил не сум давала. Самбукол ништо посебно според мене. Мини дропс одлични, многу добро и делуваа, плус се разјаде од нив, а не се за апетит.
Mini drops ги почнавме во саботата, одеше 3 дена во градинка, синоќа носот чешма. Ако не качи температура ќе ги прогласам за успешни капкиве
Од многу пробани работи за апетит, до сега најмногу ефект, поточно единствено ефект приметив од б комплекс гранули. 150 денари кесичка. Давам помалку од една недела и јаде значително повеќе. Ке почекам барем еден месец за заклучок ама мислам дека е од тоа.
Бекутан мултивитамин и б комплекс, пиковит, еден виолетов субмикол така некако. И уште еден апетито такво име слично.
1.Колку пати на ден се прскаше од дивото оригано во нос и колку време има рок откако ќе се отвори? 2.Мамите што користат протект јуниор, после колку месеца прават пауза?
Куркума? Јас давам од бебе на малата, а големиот сам си става во некои јадења. Најздрав начин кој го користам секојдневно во јадењата за цела фамилија.