Zemav vitamini Kako bomboni ama mu gi drobev I so kasicka od banana kiseli mu bea, odvaj gi jadese, no nekako davav I jas zabelezav ne se razboluvase, sakam pak da zemam, a Dali aloeto e kiselo I po kolku davas na den, Kako go pie?
Морам да ги пофалам овие. https://www.zegin.com.mk/mk/marnys-protekt-junior-20-shishenca Ми ги предложи фармацевтката и кај нас се покажаа како ефикасни за имунитет. Месецов да чукнам во дрво се нема разболено и плус му се отвори апетит откако му ги давам. Едит: плус почнав да му давам и чај од камилица со мед и лимон.
И јас се враќам на овие после пауза, дефинитивно нај задоволна (пробав аловера кидс, не ги сака дете што е нејадач, на помало може ќе му подметнеш ама на 3ипол г. Нема шанса)
Морам да ви кажам дека отворив на официјалната страна што е на маринерс пишува за деца над 4 години и јас се зачудив бидејќи кај нас велат над 1 година
некаде прочитав дека матичен млеч не се дава под 4 години, мислам дека заради тоа и ампуливе се за над 4 годишни деца.Јас на син ми ги давав лани, планирам и сега да ги земам.
Moze za 3+ da se koristat? Kako gi davate, kakvi se na vkus, citav nekade deka deteto mu povrakalo od niv, Dali se tolku jaki?
Тоа е прашак се раствара во течност. Без мирис и вкус. Јас го земав пред 1 месец го пие моето. Го земав за да појачаме имунитет. Инаку б комплекс од бекутан му давав за апетит и помогна.
Киндеринуно колку време може да се дава без прекин?упер резултати има кај ќерка ми, го пие од јули ама ми е страв да не претераме сркој ден што го давам, а не ми се прекиннува сред есен.
Охооо термит е, само бута нешто. Пробај го, сите го фалат. За имунитет треба подолго да се пие ама за апетит одма мислам
Да, јас дури им пишав и на Зегин зошто упатството е различно од она на произведителот. Се дава над 4 год по пола ампула до 12 год чинам беше. А на упатството од Зегин од година до 5 год по пола ампула, над 5 год цела. Одговорот беше дека законските прописи кај нас се други. Мене не ми е логично. Децата се деца и овде и таму. Престснав да ги давам на син ми од 2 ипол год и почнав со Киндер Имуно. На големата од 6 год давам по пола ампула.