За д3 ќе се консултираш со ортопед, и подметнувај со нешто, додатни витамини можеш да се кoнсултираш со педијатар. Давам протект џуниор и витамин ц и мислам дека додатно витамини е неопходно поради животната средина во која живееме
Defendyl sirupot go piete so pauzi li? Primer 2,3 meseca se pie pa posle kolku vreme pauza se pravi? Ili preporaka za drug sirup so beta glukan?
Не знам каков пробуваш да даваш, јас давам вигантол нема никаков вкус и на времето кога неќеа на лажица им капнував на смоки. Тоа ми беше совет од ортопед за да бидам сигурна дека целата доза ја примаат.
Од форевер дали сте задоволни од гелот од алое вера, каков е на вкус, дали го пијат по колку се дава за 3 год дете? Гледам многу го фалат ние ги земавме витамините а и скапичко е.
Јас ги давав па ги сменив со бекутан омега сируп, го пиеше до пола негде, го ставав во каша, ама му се згади сега не сака да го пие за жива глава, и пак ке се варатам на капсулкиве, некако се најлесни за давање.
Ти благодарам, ние наполнивме 3м, продолжуваме со D3 без К1, а Омега до кога давате обично, сум заборавила се
Најдобар бенефит од се живо пробано до сега, сум видела од прашочево со витамини и пробиотик, се раствора во било кој пијалок, има убав вкус и децава мн ми го сакаат, откако го користиме 2 месеци се немаат разболено, пред некој ден качија тт и за еден ден топ како нови, топла препорака од мене!
Колку време го користите? И јас го користам кога одам за Мк обавезно земам и на поголемиот му давав кога беше мал и сега на малата и имам давано, пробиотик со витамини е и затоа ми се допаѓа..
Одприлика 3 месеци, во вода или сок го растварам, сега беше на акција во Зегин, нас највеќе ни се покажа за имунитет ова.