Daj mi link da procitam? Inaku kazi mi spored tebe ok e dete sekoj mesec da e so antibiotici i kortikosteroidi so godini bukvalno ili podobro e da se zeme supliment koj ete kolku tolku pomaga za imunitetot? Od licno iskustvo te prasuvam.
Секако дека не.Јас антибиотик немам дадено 3 години.Избегавам во голема мера.Ама не давам ни суплементи.Чат пат витамин ц и пробиотик.Тоа е се.
Bravo za vas, nie sme otrueni so antibiotici. I jas nekam da davam ama koga dete ke ti pocne da gubi sluh od vospaleni usi ke dades sakala ili ne toa e. I ke baras care vo suplementi.
Така е.Не ни реков да не се даваат.Чисто се надоврзав на твојот пост дека форевер се природни.Па ми текна дека ја читав оваа на инста баш за нив.
Мајки хелп! Малата е 13 месеци и периодов од кога почна градинка постојано болна. Нешто за имунитет во форма на капки зошто со сируп правам купи-фрли, неќе да отвори уста. Однапред благодарам
Киндеримуно на Др. Волц, прашок е. Минимум 3 месеци за да има ефект. Сепак дур не пројде се што треба да пројде, хаос ќе е со разболување.
Ништо! Мала е за суплементи. Што и да даваш и колку и да даваш, тоа што треба да го мине ќе го мине. Преку исхрана внесувај и колку можеш, овошје многу давај, поздрава храна и болестите кога тогаш мора да ги мине. Така се јачи имунитет, нажалост.
Јас и давав две шишенца и прекинав, ама чисто јас дека сакав, не ми спомна матичниот дека треба пауза. Инаку многу апетит и се отвори, навистина позитвино се изненадив колку ефикасен беше.
И кај нас е многу ефикасен, 3 и пол месеци го пие, ќе прашам матична, иначе предходно уста не отвараше.