Пролетта начекав Др.Лео д3 со омега во Зегин со попристапна цена за разлика од Бејбитол и земав неколку пакетчиња. Со ѕоа што летово не користевме од нив ми е останато уште едно пакетче со рок на траење до октомври. Прашање ми е дали да го користам и во октомври ?
Јас незнам веќе што не и дадов од сирупи, витамини и таблети и све е залудно. Апетит 0 дури во минус можам да кажам. Ништо не јаде ниту млеко пие, едвај е 14кг а 4ипол години. Сега сме со вирус повраќање и пролив и незнам што да правам. Кога ја гледам заедно со другарчињата дури и помали од неа таа најмала и најслаба од сите срцево ми се кине, ми се плаче. Не е битна килажата битно да е здрава но вака кога ќе е со вируси и кога ќе почнат да зборат што не и даваш ова па она, па како неможе да ја нараните па поголема е треба да јаде и сама бла бла бла неможам веќе....
Ne se optovaruvaj tolku,ke stekne imunitet.I Jas so prvoto isto vaka bevme,posle si stekna imunitet I sega nose odvreme na vreme ke I potece I tolku.Od vitamini samo becutan vitaminski kesicki preporacani od Dr.Starvrik
Мед давав кога јадеше блендирано вака несака никако неможам да и дадам. Знам дека матичната млеч е доста скапа но незнаеш дали е стварно добар сите продаваат
Ич не се замарај, ни што викат, ни како изгледа во споредба со другите. Јас бев 40к. до матура. 3 пати имам лежено во болница. Од кои еднаш за скршеница, 1 за пораѓај. Болна еднаш годишно, од нога минам се. Битно е здрава да е. И моето е мало. 2 години, од 1.5 носи алишта. Најмала е и она кога ја гледам со другите. Баш вчера ми коментираа на лулки, како нинџа е, нема кај не се качува, нема нешто да не може. Гледај да е здрава, и тоа малку што внесува, здраво да е. И остај ги нека коментираат.
Јас му давам на моето дете и сум задоволна,знам дека се сигурни. Да пробате со овие,ако сака да ги пие.
Mollers дали може на попладне да се дава? Наутро еден куп витамини ни се собираат, па да разредам нешто пред, нешто после градинка.
Јас па навика од бебе, стануваме додека правам кафе му давам молерс и д3, нели до 12 саат треба да се даде омега или ја грешно сум разбрала?
Јас така за д3 мислам дека беше, до 10 да се даде ми рече ортопедот. За другиве неам појма хахаха, јас омега па навечер давам.