Davata li od ovoj probiotik? Mi go preporacaa kako eden od podobrite na pazarot, davam izvesno vreme, no primetiv vo aptekata samo po nekoja kutija nosat i nekako cudno mi padna. A NBL znam deka imaat mnogu proizvodi.
Од вчера почнав молерс да и давам на ќерка ми со вкус на јаболко. Ама приметив уште и мириса здивот на молерсот од вчера. И кај вас е вака?
Даа, првите 3 дена труеше на риба искрено. Мм ми викаше што му даваш на детево, здивов му е ко да изел 3килограми риба
Искуство со овие: Сакам да давам нешто за зголемување на апетит, а веќе кога би давал, нека внесува и витамини и минерали плус. Што е тоа инулин? Да не не се конзумира онака?
Мајки дали сте давале wellbaby сируп за имунитет, мм е болен, свекрва ми има на плуќа спуштено, претходните 3 дена беше скоро по цел ден со нас. На мали му тече носот од заби ама од денес не му се проѕирни почнуваат да му се на кај бели лигави па ме фаќа страв дан ми се разболи. Сестрата од кај матичната ми го препорача сирупов ако сум сакала нешто да му давам за имунитет ама на два памети сум