Прво тромесечие пиев фолна киселина, Е витамин, а после тоа со Б комплекс и Омега3, е сега добив подарок витамини Пре Натал од матичниот со препорака да ги користам до крај на бременост. Магнезиум никој не ми препорачал, веројатно нема потреба
Treba da gi pies do 9ti mesec poradi opustanje na muskulite krvotokot se opusta ja gi piam magnezium direkt doktorot kako obavezni mi gi dade i kalcium sumeci +prenetalot iskreno magneziumot direkt ti go preporacuvam
Јас ги пиев прегназон комплит со омега 3 но веќе во Скопјево ги нема. Сега ми препорача докторот Огестан и плус хемовит. Ме интересира дали ги има пиено некој огестанот и дали се добри.
јас ги барам од пред нова година имам уште неколку апчиња и морам да барам замена. Се јавував во сите можни аптеки и ги немаа ако ги најдеш те молам кажи затоа што воопшто не ми се менуваат
Спојлер Провери ли во Виола? последниот пат кога купував фолна, уз пат ми беше аптеката во ГТЦ, и имаше пред мене една бремена што ги кпуваше, ми останаа во меморија. Тоа беше пред нова година, види си, ништо не те чини.
следечи,ке видам кај мене низ населба ке ти кажам...не ми се мењаваат и мене топ ми се ијас сум при крај...ке ти кажам обавезно
^ Прегназон со омега 3 ги гледав во аптеката до Зегин во буњаковец не ми текнува дали беше здружение на аптеки пошто ретко влагам таму ама барав нешто што го немаше во зегин и ги видов таму!
Јас моментално пијам Магнезиум,јот+фолна и бедоксин.Сега за сега тоа ми го препорача докторот.Инаку сакав да ве прашам за фолната дали секој ден ја пиете во исто време или...затоа што јас ја пијам во рзлични термини.поздрав мамички
јас си терам со магнезиум 250мг мм ги зама рефус од зегин ,имам полна тегличка ги пијам по едно на ден така му напоменале во аптека ,додека матичниот после 3 от месец ми ги препиша магнесол шумливи и прегназон комплет, е сега јас му кажав дека ми се скапи и едните а и шумливите бро ми идат а треба да се пијат до крајот на осми ,па вака апчињата ми се подостапни и знате што ми рече да не пијам ништо зошто крвната слика ми е добра ама јас си продолжив со магнезиумот а од витамини ги земав пренатал и добро ми се досега ,посебно од пренатал ми стивнува некако апетитов или јас така само се лажам
Карак јас еве последниве месеци пијам прегнакер, од тие што се со Омега 3, и сум многу задоволна. Малце се скапички ама стварно се добри.Би сакала и откако ќе се породам да испијам барем уште една доза од нив. Земи ги,нема да згрешиш. Поздрав
Мене докторот ми даде да појам магнезиум калциум и цинк некој апчина ама незнам кој се тие непрашав одма во аптека ако знај некој нека ми кажи? само ми запиша CaMgZn