Devojki 12+5 sum, denes go ispiv poslednoto apce od femibion 1, dali da prodolzam so femibion 1 ili da se prefrlam na femibion 2?
Девојки здраво Дали освен пренатални таблети бременост пиете или сте пиеле нешто друго плус за имунитет?
Во рана бременост, уредна не ти треба ништо плус. Понатаму може да ти додаваат магнезиум, витамин ц ама за сега сосема доволни ти се пренаталните,ако немаш мутации па да земаш и метилирана фолна и б12. Докторот ќе ти кажува според ситуацијата
Препорачате ми железо како суплемет што полесно се поднесува, почнав со кесички железо ама не ми одговараат на стомакот.
Gentle iron од зегин на Солгар. Го пијам мислам 2 месеци веќе мрдна малце железото нагоре. Хемоглобин се држи на конче ама не треба витамин ц плус и не се тешки
Девојчиња, сигурно е доста дискутирано ама и јас да си прашам. Тие што пиете метилирана фолна и метилиран б12, до кога ги пиевте и какви други пренатални витамини пиевте покрај нив. Јас до 13 недела пиев само метилирана фолназ метилиран б12 и витамин д. Сега треба да земам пренатални, па чисто ме интересира вие што сте пиеле метилирана фолна и б12 што сте пиеле друго.
Ништо. Само тоа пиев, плус витамин ц, тоа со години си пијам. После од 18та ми вклучија Идеос зошто сум со клексан
Не со првото ссмо обична фолна, не знаев дека имам мутации, со ова метилфолат, метилкобалмин и ц витамин. И тек во 7ми месец почнав дхеа омега
Дали при ниско ТСХ а све за тероидна во ред треба да се зема јод 150 микро грами? Јас пијам одделно витамини Д Ц Омега Фолна Б и железо а не од тие за трудници гледам во нив има јод а мене само тсх ми е ниско пред недела испитав
Вакви купив имаше акција пред 3 месеци ама со јод. Во тоа време незнаев дека ние со хипо хаши не треба да зимаме јод