Ако мислиш на овој Мг https://www.solgar.com/products/magnesium-vitamin-b6-tablets/ Тој не содрже 400мг во една таблета, туку во 3
Женски, вие од iherb што сте порачувале витамини, преку пошта ви стигаат? И сеа со застојот на поштиве како ви стигаат? И дали нешто се плаќа царина за нив?
12ти септември нарачано, денес ми стигна картонче за подигање од пошта. Најавуваа застој заради попустите по повод роденденот на iherb и зголемените нарачки.
Дали некоја трудница ги зема Идеос таблети за џвакање? Мене ми ги препорача доктор но во упатството пишува дека не се препорачува во периодот на бременост и доење
примаш клексани? јас ги пиев по 2 неделноо клексани примав калциум и Д3 се во состав алии вкусот им е ммммм …
Да примам клексани од 0.4 , метилфолна, метил б12 преку еден ден и прегнакер плус, сега треба да почнам со идеос секој ден по една таблата
Da sekoj den po edna tableta, pa najverovatno dodeka primam kleksani kje gi pijam. Kleksanite bockani podolg period nesto im pravele na koskite zatoa kalcium bil potreben, taka nesto razbrav
Да и јас ги земав идеос, дека примав клексани. На многу производи пишува така, без гајле, ги даваат сите гинеколози.
Мене докторката до сега ми нема спомнато за апчињава, примам клексани од сам почеток на бременоста, 26та недела сум и сега баш се загрижив. Морални се да ги пиеме додека се боцкаме? Ќе ја прашам следната недела кога ќе сум на контрола.
Да за заштита на коскоте, Мене ми ги препиша Јани од трансфузиона медицина како и трапијата со клексани и витамини поради мутации, некои гинеколози и не се баш запознати со Идеос таблетите