Кој е најдобар да се пие? Матичнава ми рече цитрат или глицинат, ама на која фирма да земам не знааам :/
@BabyGirl92 и јас ги пијам овие на Healthaid, некогаш една некогаш 2 навечер, баш ме опуштаат, јас сум задоволна многу.
И јас сум задоволна од магнезиумот на Хелт Ејд. Една наутро и две навечер. Некогаш само навечер пијам. И неуробион по потреба.
За паѓањето и мене ми паѓаше... сега дури (7 месеци после пораѓај) малку мислам ми се стабилизира. Ама убаво е да се продолжат, особено при доење знам јод дека му е потребно на телото, а верувам и други витамини. Баш Фемибион 2 ги рекламираат и за доење дека се добри
Јас продолжив да ги пијм па пак косата ми паѓаше и сеуште ми паѓа Искрено не ги продолжив заради косата туку повеќе заради сите витамини и минерали и најмногу ДХА омега зашто знам дека не секогаш успевам да јадам здраво а не сакам да се одрази на млекото.
Да, во бременост и мене не ми паѓаше, сакав да кажам дека после пораѓај ми паѓаше и уште ми паѓа 4+ месеци постпартум.
Премама земи, ме советуваше докторката да пијам витамини од наша фирма, бидејќи содржат тоа што ни треба и ни фали на нас како поднебје. Јас пиев пред бременоста, за време и додека доев