@Leo_29 јас пијам Prolife, тие ги пиев и пред бременост, а во консултација со гинекологот продолжив да ги земам и во бременост, сосема се безбедни. Некако ми се најприродни од сите пробиотици, штознам
Не бев сигурна дали обичен провен можам да пијам. А и многу да не е секој ден. Сега за сега е ок и само со ленено масло. Ако евентуално "се згусне" веднаш ќе земам Пролајф. Фала ти.
Da da ima. Mene mi go preporacaa vo remedika. Totalno bezbeden I korisen A lenenoto malso ima efekt na probiotik? Ili za stolica go piete poveke?
Дали некоја од вас во бременоста ги користи Омега 3 фортекс капсулите со витамин Е, прашувам затоа што никаде нема напишано нешто поврзано со бременост. ☺
Ги користам Витал Прегна, овие мислам како плус да ги земам, ќе се консултирам со докторот во понеделник.
Dobro utro trudnici. Imam edna molba so site vas koi gi koristite ovie vitamini vo bremenost koi kje vi gi pustam sega na slika, da mi go slikate upatstvoto otpozadi kolku tocno sodrzat vitamini i minerali. Odnapered vi blagodaram
@kallias http://www.pharmavital.de/produkte/fortevital-pregnancy-care/ Долу на линкот има табела со вредностите.
Здраво мешиња Во фемибион 1 имаше една таблетка, а во фемибион 2 има таблета и капсула..сакам да прашам како ги.пиевте 2ката? Таблетата и капсулата оддеднаш или треба растојание меѓу нив..? Фала Убав ден
Женски што пиете од витамини? Овие Фемибион 2 се 1000 бре Ќе паднев во несвест кога ми кажа маж ми колку дал, а јас рачунав цената е како Фемибион 1. Предложете ми нешто поевтино, да си зимам од следниот месец.