Јас испив три кутии без проблем. Не знам кога ги пиеш, ама пиј ги после јадење, ако продолжи лошењето, прекини ги неколку дена, па ќе видиш дали е од нив.
Две кутии имам испиено без никаков проблем . Кај мене немаше лошење и ги пиев секој ден исти саат после јадење.
Мене матичната ми ги препорача Фемибион 1 да ги пијам...сакав да ве прашам вие кога ги пиете после доручек или после ручек? јас почнав после ручек секој ден во исто време
Како и да ги земаш не е грешка. Во мали локални аптеки се секогаш нешто поскапи, претпоставвам. А може и поскапени да се, не е чудо.
Фемибион пијам од почетокот на бременоста, внатре има метилирана фолна. Додатно не користам плус фолна, да не згрешиб женски, да не требаше плус фолна, веќе сум 10+4,касно да не е
За плус фолна веќе е касно бебето е формирано, но доволно е и во фемибрионот така да ако немаш причина за плус фолна не се плаши. Јас имав причина и пијам сеуште фемибрион+ е 2фолна од 0.4
Не,не, фала Богу немам никаква причина зошто би појачувала со додатна фолна. Ама викам да прашам, еве утре мислев да ја прашам матичната иако таа нишо не ми кажа на почетокот, само ме праша дали пијам фолна, јас и реков фемибион, толку! Ама и онака е веќе касно за менување, фала ти
Мислам дека во сите таблети како Премама, Пренатас... што се за бремени има цинк, така да ако пиеш некои вакви или слични нема потреба од дополнително да земаш цинк.
во моментов само фолна киселина пијам и ц витамин како превенција против настинки,има цинк во комбинација со ц витамин па сакам него да го земам во моментов. Утре одам прв пат за да закажам преглед па после ќе видам што ќе рече докторот за понатаму