Може од омегата да ти се лоши. Јас пиев прегназон со омега, ми мирисаше капсулата на риба, ми се лошеше од мирисот. Пробај само тоа без омега да го испиеш да видиш дали пак ќе ти биде лошо.
Сите што содржат омега се тешки за пиење, ама за да не ја осеќаш омегата, испиј ја ампулата непосредно пред спиење, нема ништо да осетиш, јас исклучиво така ги пијам, инаку многу ми се гадни.
@RAK91 јас го земав овој почнав да го пијам. Не ми се лоши, ама баш ме интересира нечие мислење ако има подетално ако некоја подолго го користела.
Кога ми го препишаа ме предупредија дека можно е да ми се лоши, па ќе сме го мењале. Еве 7 дена го користам и не можам точно да приметам дали од него ми се лоши.
Јас, во двете бремености. Кога сфатив дека ми е од витамините, ги прекинав. Не пиев ништо, освен железо и магнезиум.
прегназон комплит?? Мене многу поубаво ми мирисаат од обичнине. Од обичните ем што повраќав од ко ќе ги испиев од самата миризба и вкус уште толку ми се дослошуваше
Јас по двоумење помегу прегнан каре и фемибион си земав фемибион . Фемибион 1 за почеток. Се надевам добри се
Јас земам од тој Магнезиум по 2 дневно и сега за сега немам проблем со лошење Сакав да ве прашам ако има некоја со Хашимото кои витамини ги зематр? Пошто ендокринологот ми рече дека треба да барам без јод и јас никако да најдам па ете си терам 16та недела уште со фолна вит ц и 2 магнезиума.... Нормално се трудам дневно да јадам и доста свежо овошје..... Ама сакам да си земам и некое витаминче па ако има некоја со искуство добредојден ми е совет
Јас цела бременост ги пијам 2х1, не можам да кажам дека имам гадење или сл. Сега од таа фирма зедов за доилки. Цела бременост покрај нив земам и прегнезол комплет и хемовит плус за железо со витамин Ц од 1000мг Само од почеток воопшто не сум нешто по храната. Со синко бремена кога бев станував у живеев за да јадам, сега јадам од совест за бебево. Сите ми велат дека од витамините сум немала апетит?!? А во синко пиев само железо и фолна првите месеци.
Не ми се лошело од магнезиумот, најверојатно биле нормални мачнини Продолжив да го користам и немам сега гадење или мачнини.
Мила, јас имам хашимото и пиев Центравит ги има во Еурофарм. Иако некако тешки ми беа па уште сум само на фолна, б витамини и магнезиум. Ама немаат јод и земи си ги слободно