Не го гледајте само железото. Хемоглобинот е многу побитен. Железо за 10тина дена може да се качи, хемоглобинот не баш. Џабе е високо железо ако хемоглобинот е слаб, во таков случај железото не е искористено.
Мене ми е на долна граница хемоглобинот , а железото ми беше 12 .Сега во среда ќе правам крвна слика да видам како е. Нешто за покачување на хемоглобин ?
Женски знае ли некоја што е финтата со различните бои на таблетите Фемибион 2 и означените денови отпозади. Сакам да почнам да ги пијам наместо едни други само со фолна киселина, ама тоа ме буни...
Фемибион 2 се пијат по две на ден, една бела една црвена. Деновите позади се веројатно водич да не пропуштиш ден да се напиеш. Моите се иначе во друга боја, не се вакви ама гледам овие германски се.
Жени дали некој ги има пиено витамините ? Ја сум 6 недели бремена , ми ги подари другарка. Дали според составот се океј и случни на премама,фемибион ? гледам дека имаат фолна што е најбитна уствари
Искрено, не знам Немам прочитано во упатството ама вечерам и пред да легнам ги пијам. Најкасно до 11 вечер ги пијам. Ако знае некоја поубаво нека каже ама витамини се, не знам дали прави разлика.
Zdravo Doktorot pokraj femibion 1 mi prepisa i kapsuli Magbet. Dali nekoj gi ima pieno,bidejki ne mi se poznati a i pisuva pri doenje i bremenost konsultacija so doktor,toa me malku buni Znam deka e ok stom se prepisani od doktorot no sakam i vase mislenje. Vi blagodaram
Zdravo feminki sakam da prasam dali nekoj od vas gi ima do sea koristeno kapsulite composita mama dna